FOTO/VIDEO Raliu cu incidente: Trei maşini au ieşit în decor pe dealul de la Bucovăţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Raliu organizat astăzi de ACR Dolj pe dealul de la Bucovăţ nu a fost lipsit de incidente. Trei maşini au ajuns în şanţ într-una dintre curbele traseului. Doi şoferi din cei 43 de participanţi au abandonat cursa.

Evenimentul a reunit sute de pasionaţi de autombile veniţi din cinci judeţe (Dolj, Gorj, Olt, Ilfov şi Vâlcea) pentru a-şi etala caii-putere. Deşi competiţia era anunţată pentru ora zece,  concursul propriu-zis a început în jurul orei 11:30, timp de o oră şi jumătate competitorii fiind nevoiţi să îşi pregătească automobilele şi să testeze „pista“.

Află AICI cine a fost marele absent al raliului

FOTOGALERIE: Raliul de la Bucovăţ în imagini. Vezi ce bolizi au participat!

VIDEO: Vezi cum au demarat bolizii la raliul de la Bucovăţ. Filmare şi de pe serpentine

Maşinile, înainte de start

Un automobil Corvette, aşteptând să îşi ia locul la start

Primele două incidente au avut loc atunci când automobile executau manşa de recunoaştere, practic tura de încălzire. Două automobile au ieşit din decor în a doua curbă a traseului. Deşi ambele maşini au ajuns în şanţ, cei doi şoferi au decis să continue cursa. În aceeaşi curbă ghinionistă a ajuns şi şoferul unui auotmobil BMW, de data aceasta în timpul turei cronometrate. Tânărul a fost nevoit să abandoneze competiţia.

BMW-ul a ajuns în şantul de pe marginea serpentinelor

raliu bucovat

Rampa ACR Dolj a foat adusă pentru a transporta maşina

raliu bucovat

Automobilul a plecat din şanţ pe propriile roţi

raliu bucovat

Un alt incident a avut loc chiar la linia de start. Şoferul unui automobil marca Mitsubishi a fost nevoit să abandoneze cursa fiindcă i-a cedat cutia de viteză în momentul în care tura motorul pentru a demara de pe loc.

Maşina a cărei cutie de viteze a cedat a fost retrasă din competiţie

raliu bucovat

 „Această competiţie este al patrulea raliu pe care îl organizăm anul acesta pe dealulul de la Bucovăţ. În afară de acesta am mai organizat un raliu la Gherceşti. Competiţia s-a desfăşurat în condiţii bune. Am avut sprijinul Jandarmeiri şi al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. După ce vom afla rezultatele de astăzi vom face un clasament al celor mai buni timpi obţinuţi de competitori pe acest traseu“, a declarat Eugenia Niţă, şefa ACR Dolj.

Rămâi pe craiova.adevarul.ro pentru a afla câştigătorii raliului.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite