Craiova: Prima ispravă a lui Iustin Covei după ieşirea din închisoare, „împuşcarea“ unei amenzi de 900 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Covei a fost oprit ieri în trafic de poliţiştii de la Rutieră, care au constatat că nu avea la el toate actele maşinii, iar geamurile autoturismului erau acoperite cu folie neagră.

Covei le-a spus poliţiştilor că a plecat în grabă de acasă şi de aceea a uitat documentele maşinii.

 

image
image

Acuzat pentru clonare de carduri

Iustin Covei, fiul magistratului craiovean Marin Covei, a fost eliberat luni din Penitenciarul Rahova. Curtea de Apel Bucureşti a admis cererea de eliberare sub control judiciar a craioveanului de 24 de ani şi a altor opt persoane arestate în acelaşi dosar pentru fraude informatice. Decizia este definitivă. Tânărul se afla în arest preventiv din luna septembrie a anului trecut, fiind acuzat de constituirea unui grup infracţional, deţinerea de echipamente în vederea falsificării instrumentelor de plată electronice şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos. „ Şi-a recunoscut vina. A semnat procesul verbal. A fost sancţionat cu 900 de lei pentru că nu avea permisul asupra lui şi că avea folie pe geamuri neologată RAR“ , a spus Amelia Căprărin, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj

image

Iustin Covei a fost eliberat de Curtea de Apel Bucureşti pentru bună purtare. Tânărul a fost cercetat în nouă dosare penale pentru lovire, conducerea unui autoturism pe drumurile publice fără permis şi pentru ameninţare. De fiecare dată a scăpat basma curată, iar în toate dosarele magistraţii au dat dat neânceperea urmăririi penale.

image

 „Prinţişorul“ a făcut rost de bani fradudulos din clonarea de carduri. În momentul în care a fost luat pe sus de mascaţi a declarat că avea la el în casă un laborator de prăjituri.

Vom reveni cu amănunte!

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite