Constanţa: Ultimul preţ pentru „Prima Casă“ cumpărată de o spălătoreasă auto: 15.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a treia oară în acest an, fiscul scoate la vânzare locuinţa din Poarta Albă, prima pe ţară din programul guvernamental, pusă la mezat după ce proprietara, spălătoreasa Georgiana Răduţ, nu a achitat ratele.

Administraţia Finanţelor Publice Murfatlar va face cea de-a treia şi ultima tentativă de a recupera măcar o parte din prejudiciul de 57.000 euro creat de spălătoreasa Georgiana Răduţ, prin programul „Prima Casă“.

Cum a reuşit o spălătoreasă cu un salariu de 6 milioane de lei vechi să ia credit pentru "Prima Casă"

Licitaţie eşuată la „Prima Casă" executată silit

Constanţa: Creditul pentru „Prima Casă“, accesat printr-o firmă fantomă

Georgiana, din localitatea Viroaga, angajată cu un contract de colaborare la o spălătorie auto din Constanţa, a obţinut creditul anul trecut, în octombrie, prin programul guvernamental „Prima Casă“.

Etapa a treia

Locuinţa pe care Georgiana Răduţ a plătit 57.000 de euro, bani ce au fost restituiţi băncii de fondul guvernamental odată ce spălătoreasa nu a putut plăti, a fost evaluată de Fisc la doar 30.000 de euro.

Cu cine a bătut palma spălătoreasa care a obținut creditul Prima Casă?

EXCLUSIV Aici are domiciliul spălătoreasa auto care a obținut credit la Prima Casă

La prima licitaţie nu s-a prezentat niciun doritor. Cea de-a doua licitaţie a fost de asemenea anulată, deşi preţul de pornire ajunsese la 22.000 euro pentru că nu s-a prezentat niciun ofertant. În zilele următoare, se va publica anunţul pentru cea de-a treia etapă a licitaţiei. Preţul de pornire este de doar 15.000 de euro.

Recuperare la sfert

Dacă se va găsi un cumpărător, statul va obţine doar un sfert din cei 57.000 de euro alocaţi din fondul de garantare pentru a despăgubi BCR Cernavodă, care a dat creditul.

EXCLUSIV Părinţii Georgianei nu ştiu că fata lor are credit pentru Prima Casă

VEZI AICI IMAGINI CU CASA ȘI FAMILIA SPĂLĂTORESEI AUTO

Restul prejudiciului va cădea probabil în sarcina Georgianei Răduţ, dacă se va dovedi că a premeditat înşelăciunea. Ea este anchetată de poliţiştii din Cernavodă după ce s-a descoperit că pentru a obţine împrumutul a prezantat o adeverinţă de angajat falsificată ce atestă că este coordonator de trafic la o firmă fantomă.

Constanţa: Licitaţia pentru „Prima Casă“ a fost anulată

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite