Constanţa: Licitaţia pentru „Prima Casă“ a fost anulată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Executarea silită a primului debitor la „Prima Casă“, pe ţară, s-a dovedit un eşec.

Locuinţa din Poarta Albă a fost achiziţionată cu fonduri guvernamentale, prin bancă, cu 60.000 de euro şi a fost scoasă la licitaţie cu aproximativ 30.000 de euro, însă nu s-a găsit nici un doritor.

Citeşte şi:
Prima Casă obţinută prin înşelătorie bancară este scoasă la licitaţie
Cum a reuşit o spălătoreasă cu un salariu de 6 milioane de lei vechi să ia credit pentru "Prima Casă"
Domiciliul Georgianei Răduţ din satul Viroaga

Şeful Agenţiei de Administrare Fiscală Murfatlar, Emil Mihăilescu, a decis anularea licitaţiei din cursul zilei de astăzi, prin care un imobil din PoartaAlbă urma să fie scos la vânzare, cu preţul de pornire de aproximativ 30.000 de euro.

Construcţia parter plus mansardă, reprezintă prima locuinţă achiziţionată prin programul „Prima Casă“, din ţară, care urma să fie executat silit după ce proprietarul, spălătoreasa Georgiana Răduţ, nu şi-a achitat ratele.

Nici un ofertant

Banca care a oferit creditul în valoare de 58.000 de euri spălătoresei, BRD Cernavodă, şi-a recuperat banii din fondul naţional de garantare al programului. Prin executare, urma ca şi statul să recupereze banii fondului.

Locuinţa, pentru care s-a plătit 60.000 de euro, a fost însă evaluată de expert la puţin peste  30.000 euro, aşa că acesta a fost preţul de pornire fixat pentru licitaţia ce urma să se desfăşoare astăzi.

Citiţi mai multe în !

image
image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite