EXCLUSIV Părinţii Georgianei nu ştiu că fata lor are credit pentru Prima Casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elena (63 de ani) şi Vasile Răduţ (65 de ani), nu au mai văzut-o pe Georgiana de la Paşti. Ştiu că munceşte împreună cu soţul ei la o spălătorie auto din Medeea, dar nu aveau nici cea mai vagă idee că fiica lor a luat 60.000 de euro de la bancă pentru a-și cumpăra o casă.

VEZI AICI IMAGINI CU CASA ȘI FAMILIA SPĂLĂTORESEI AUTO

Citește aici cum a reușit o tânăra cu un venit de 6 milioane de lei vechi să ia un credit pentru Prima Casă

Stau în gazdă. Se descurcă greu. Îi mai ajutăm şi noi cu ce putem“, povestesc bătrânii. Mama ei spune că Georgiana are doar opt clase, pe care le-a făcut la şcoala din sat. „Nu am avut posibilitatea să o dau mai departe“, spune femeia. Sunt oameni care o duc greu. Stau într-o casă ţărănească, netencuită, ridicată din bolţari. Prima le-a ars, prin '92. Pe asta de-abia au înălţat-o. Nu şi-au mai văzut fiica de la Paşti, când Georgiana a venit să-şi vadă copilul pe care l-a lăsat în grija bunicilor. A stat doar o zi. Bătrâna ştie unde stă fiica ei cu chirie, dar nu ştie strada. A vizitat-o o dată, pe la începutul anului.


A muncit în străinătate

Georgiana a muncit câţiva ani în străinătate. Florin Savu, şeful de post din Cerchezu, îşi aminteşte că mama fetei a venit la un moment dat la el să reclame faptul că i-a dispărut fata. „Era într-o perioadă în care se auzea de proxeneţi şi femeii îi era frică. Pe urmă fata a sunat din străinătate, din Italia sau Spania, pe unde o fi fost ea, şi toată lumea s-a liniştit“, spune şeful de post.

Fratele Georgianei este mecanic în sat

Georgiana Răduţ mai are trei fraţi mai mari. Ei sunt mecanici. Au rămas în sat. Nicolae, fratele cel mare, are 45 de ani. Lucrează ca tractorist. Nici el nu are habar de faptul că sora sa şi-a cumpărat o casă nouă luată în urma unui credit. „Ştiu că are un credit că şi-au luat un frigider şi ce mai aveau nevoie prin casă“, mărturiseşte bărbatul. Se împacă foarte bine cu sora lui şi spune că ar fi ştiut dacă ar fi dat, deodată, bogăţia peste ea.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite