Socrul lui Huidu: “Şerban este distrus de cele întâmplate”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Matei Vintilă, socrul cârcotaşului, este foarte îngrijorat de starea de sănătate a fiicei sale şi a spus că Şerban Huidu este marcat de cele întâmplate.

“Nu ştiu foarte multe lucruri. Cristina este însă mai grav, are un cheag toracic, şi-a fisurat tibia şi şi-a fracturat mâna stângă. Ceea ce ne îngrijorează este acel cheag de sânge însă. Vom şti mai multe după ce vor fi aduşi la spital la Bucureşti”, a explicat acesta. Cât despre accident, nu ştie prea multe. “Şerban a fost lovit, dar nu este grav, în schimb este distrus de cele întâmplate. Maşina a derapat şi nu ştie ce s-a întâmplat apoi”, a mai spus Matei Vintilă, vizibil marcat.

EDITORIAL: Viaţa e un mare cârcotaş, de Grigore Cartianu

Click pe imagini pentru fotogalerie

image
image
image

Accidentul s-a petrecut duminica, in jurul orei 11:55, pe DN 1, la intrarea in localitatea brasoveana Timisul de Sus, dupa ce masina de teren la volanul careia se afla Serban Huidu a intrat pe contrasens, ciocnindu-se cu un autoturism Dacia Logan care circula regulamentar. Realizatorul TV se afla in masina cu sotia si cu cei doi copii.
In urma impactului si-au pierdut viata trei persoane care se aflau în Dacia Logan.

Click pe imagini pentru fotogalerie

image
image
image

Prima variantă pe care o susțin reprezentanții Poliției, cu privire la accidentul produs de Huidu, este că mașina acestuia ar fi derapat.

Prima variantă pe care o susțin reprezentanții Poliției cu privire la accidentul produs de Huidu este că mașina acestuia ar fi derapat. De altfel, aceasta este şi declaraţia prezentatorului TV dată oamenilor legii.

Reprezentanţii Poliţiei Rutiere au explicat într-o conferinţă de presă care sunt ipotezele producerii accidentului. "Sunt mai multe variante pentru producerea accidentului: derapaj, depăşire neregulamentară, intrare pe contrasens şi tăierea unei curbe sau starea tehnică a maşinii. Sigur intră în discuţie şi partea medicală, dar nu ţine de competenţa poliţiei", a explicat Lucian Diniţă, şeful Direcţiei rutiere.

image
Doi oameni au murit în accidentul provocat de Şerban Huidu Doi oameni au murit în accidentul provocat de Şerban Huidu

Dă click pe imagini pentru fotogalerie!

În luna august Șerban Huidu a a pierdut şase puncte pentru nerespectarea vitezei legale.

În luna august Șerban Huidu a a pierdut şase puncte pentru nerespectarea vitezei legale.

SUV-ul Mercedes, condus de Șerban Huidu nu era pregătit pentru carosabilul umed. Avea anvelope de vară, iar cele din faţă erau uzate, fapt care ar fi putut duce la producerea accidentului. „Autoturismul nu avea anvelope de iarnă, ci de vară. Cele din faţă erau destul de uzate şi în această situaţie nu mai aveau aderenţa necesară" ne-a declarat Claudiu Tămârjan, şeful Poliţiei Rutiere Braşov.

Procurorii au anunţat noutăţi în cazul Huidu: „Este cercetat pentru ucidere din culpă“

Familia Huidu a cerut să fie mutată la un spital din București. Reprezentanții Parchetului au anunțat inițial că Șerban Huidu va rămâne în continuare în Spitalul Județean Brașov, dacă medicii nu recomandă altceva. În cele din urmă, comisia medicală a decis că Huidu va ajunge la Spitalul Universitar din București, împreună cu soția și cu bona copiilor. Adrian Albotă, directorul medical al Spitalului Judeţean Braşov a confirmat că Şerban Huidu, soţia sa şi bona vor fi transferaţi în capitală. "S-a luat deja legătura cu Spitalul Municipal Bucureşti unde vor fi transferaţi. După finalizarea documentelor vom vedea ce solicitări se vor face în legătură cu modalitatea în care se va realiza transferul" ne-a declarat dr. Adrian Albotă.

Familia Huidu a cerut să fie mutată la un spital din București.

Reprezentanții Parchetului au anunțat inițial că Șerban Huidu va rămâne în continuare în Spitalul Județean Brașov, dacă medicii nu recomandă altceva. În cele din urmă, comisia medicală a decis că Huidu va ajunge la Spitalul Universitar din București, împreună cu soția și cu bona copiilor. Adrian Albotă, directorul medical al Spitalului Judeţean Braşov a confirmat că Şerban Huidu, soţia sa şi bona vor fi transferaţi în capitală. "S-a luat deja legătura cu Spitalul Municipal Bucureşti unde vor fi transferaţi. După finalizarea documentelor vom vedea ce solicitări se vor face în legătură cu modalitatea în care se va realiza transferul" ne-a declarat dr. Adrian Albotă.

Tranferul familiei la Bucureşti se va face în următoarele ore. Două ambulanţe de la Braşov sunt deja pregătite să transfere pacienţii. La Spitalul Judeţean se mai află şi o maşină a BGS

CITEȘTE ȘI:

Imagini înfiorătoare cu Loganul făcut praf după accidentul în care a fost implicat Şerban Huidu

A murit Ioan Garbis, singura victimă care iniţial supravieţuise în urma accidentului produs de Şerban Huidu. Inima sa nu a mai rezistat

Vezi aici cazierul rutier al lui Șerban Huidu

Huidu oprit de procurori la Braşov! Vedeta TV nu are voie să vină la Bucureşti

Avocata Paula Iacob: cum poate scăpa Huidu de puşcărie. Vezi cum şi-a spălat păcatele Carmen Păunescu, cea care a ucis în trafic trei oameni

VIDEO/FOTOGALERIE Accident tragic provocat de „cârcotaşul“ Şerban Huidu. A înviat din morţi şi a ucis trei oameni

Şerban Huidu a declarat la poliţie că maşina sa a derapat. SUV-ul nu avea cauciucuri de iarnă

Comisia medicală a aprobat transferul lui Şerban Huidu în Bucureşti! Spitalul Universitar din Capitală şi-a dat acordul pentru primirea familiei Huidu

„Cronica Cârcotaşilor“ nu va fi difuzată săptămâna aceasta

VIDEO-SIMULARE Ce viteză avea Șerban Huidu în momentul impactului fatal?

Poliţia Română despre accidentul cu trei morţi provocat de Huidu: "Chiar în luna august, Şerban Huidu a pierdut şase puncte pentru că nu a respectat viteza legală"

Ştirea accidentului lui Huidu, tratată superficial în jurnalul de la Prima TV

Huidu a declarat medicilor că se simte vinovat

Maşina lui Huidu nu era echipată de iarnă

VIDEO Şerban Huidu, victima vitezei sau o persoană înnebunită după adrenalină?

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite