Şerban Huidu a părăsit spitalul din Braşov cu o maşină privată fără să anunţe medicii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Surse susţin că Şerban Huidu a plecat din spitalul Braşov împreună cu fratele său, cu câteva minute înainte ca soţia vedetei TV să fie urcată în Ambulanţă pentru a fi transportată la Bucureşti. Medicii îl aşteptau pe Şerban Huidu pentru ultima parafă la documentele de externare.

Citiţi şi:

EDITORIAL: Viaţa e un mare cârcotaş, de Grigore Cartianu, redactor-șef Adevărul

UPDATE ora 14.30 Familia Huidu va fi preluată pentru îngrijiri medicale de directorul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, Cătălin Cîrstoiu. Soţia lui Şerban Huidu tocmai a fost urcată în Ambulanţă pentru a fi transportată în Capitală.

Click pe imagini pentru fotogalerie

image
image
image

UPDATE Ora 12.20

„Dacă medicii vor decide că este necesar transferul la un spital din Capitală, nu avem cum să ne opunem. Şerban Huidu va fi audiat imediat ce starea de sănătate îi va permite. Dacă va fi în Capitală, atunci el va fi citat să se prezinte la audieri la Braşov. Nu cred că în acest caz va fi nevoie de comisie rogatorie care să meargă să îl audieze la Bucureşti", a declarat prim-procurorul Carmina Reit.

VIDEO/FOTOGALERIE Accident tragic provocat de „cârcotaşul“ Şerban Huidu. A înviat din morţi  şi a ucis trei oameni

Familia Huidu va fi adusă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti. Directorul Spitalului, dr. Cătălin Cîrstoiu şi- a dat acordul. "Vor veni la noi. Vor primi toate îngrijirile necesare. Deocamdată nu au ajuns", a declarat doctorul.

Click pe imagini pentru fotogalerie

image
image
image

Şerban Huidu a fost audiat la spitalul din Braşov. Deşi era planificat să fie transferat la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti, procurorii braşoveni au decis că vedeta TV trebuie să rămână în judeţul în care a avut loc accidentul până la finalul anchetei.

Procurorii susţin că transferul lui Huidu la Bucureşti nu este necesar.

Vom reveni cu amănunte!

CITEȘTE ȘI:

Procurorii au anunţat noutăţi în cazul Huidu: „Este cercetat pentru ucidere din culpă“

Huidu este la pământ. Medicii declară că starea sa psihică nu este deloc una bună

Şerban Huidu a declarat la poliţie că maşina sa a derapat. SUV-ul nu avea cauciucuri de iarnă

Cazierul rutier al lui Şerban Huidu conţine 11 sancţiuni. Ultima pentru depăşirea vitezei legale, în august

Comisia medicală a aprobat transferul lui Şerban Huidu în Bucureşti! Spitalul Universitar din Capitală şi-a dat acordul pentru primirea familiei Huidu

Avocata Paula Iacob: cum poate scăpa Huidu de puşcărie. Vezi cum şi-a spălat păcatele Carmen Păunescu, cea care a ucis în trafic trei oameni

Socrul lui Huidu: “Şerban este distrus de cele întâmplate”

Cronicuța, sub semnul tragediei! Paul Tecuceanu: „Ghinioanele se țin lanț, moartea fratelui meu, accidentul fratelui lui Huidu, cel de la schi și acum accidentul rutier“

A murit Ioan Garbis, singura victimă care iniţial supravieţuise în urma accidentului produs de Şerban Huidu. Inima sa nu a mai rezistat

VIDEO-SIMULARE Ce viteză avea Șerban Huidu în momentul impactului fatal?

Imagini înfiorătoare cu Loganul făcut praf după accidentul în care a fost implicat Şerban Huidu

Poliţia Română despre accidentul cu trei morţi provocat de Huidu: "Chiar în luna august, Şerban Huidu a pierdut şase puncte pentru că nu a respectat viteza legală"

VIDEO Şerban Huidu, victima vitezei sau o persoană înnebunită după adrenalină?

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite