Poliţia Română despre accidentul cu trei morţi provocat de Huidu: "În luna august, Şerban Huidu a fost penalizat cu şase puncte pentru că nu a respectat viteza legală"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima variantă pe care o susţin reprezentanţii poliţiei cu privire la petrecere accidentului este că maşina condusă de Şerban Huidu ar fi derapat.

Citiţi şi:

EDITORIAL: Viaţa e un mare cârcotaş, de Grigore Cartianu, redactor-șef Adevărul

De altfel, aceasta este şi declaraţia prezentatorului TV dată oamenilor legii. Reprezentanţii Poliţiei Rutiere au explicat într-o conferinţă de presă care sunt ipotezele producerii accidentului. "Sunt mai multe variante pentru producerea accidentului: derapaj, depăşire neregulamentară, intrare pe contrasens, tăierea unei curbe sau starea tehnică a maşinii. Sigur intră în discuţie şi partea medicală, dar aceasta nu ţine de competenţa poliţiei", a explicat Lucian Diniţă, şeful Direcţiei rutiere.  

Şerban Huidu a fost sancţionat în trafic de 11 ori până acum, două dintre acestea fiind chiar cu suspendarea permisului, una în 2005, când a trecut pe roşu şi una în 2009, în apropierea locului în care s-a petrecut şi accidentul de ieri, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Rutiere. Ultima sancţiune în urma căreia şoferul Şerban Huidu a pierdut şase puncte s-a petrecut chiar în luna august a acestui an când acesta a depăşit viteza legală.

VIDEO/FOTOGALERIE Accident tragic provocat de „cârcotaşul“ Şerban Huidu. A înviat din morţi  şi a ucis trei oameni

"Evenimentul petrecut nu aş vrea să-l trataţi ca pe unul extraordinar. Este un accident în urma căruia au decedat trei persoane. Poate e o atenţie sporită, dar n-aş vrea să faceţi speculaţii. Evenimentul s-a petrecut în drumul dinspre Predeal spre Braşov, în condiţii de carosabil umed. S-a făcut cercetare la faţa locului, audierea martorilor, a început şi se desfăşoară deja expertiza tehnică. Prima variantă cea legată de derapaj şi intrarea pe sens opus, în condiţiile în care s-a produs acea coliziune frontală. Cazul este instrumentat sub supravegherea unui procuror", a mai declarat Lucian Diniţă.

Click pe imagini pentru fotogalerie

image
image
image

"De la pierderea controlului volanului şi intrarea pe contrasens mai este doar un pas", a completat şeful Direcţiei Rutiere. "Avem o scădere cu 50% a persoanelor decedate în urma accidentelor în trafic. În ultimele două săptămâni au fost zile în care s-au înregistrat mai mulţi morţi într-un singur accident", este bilanţul dat de reprezentanţii poliţiei.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO/FOTOGALERIE Accident tragic provocat de „cârcotaşul“ Şerban Huidu. A înviat din morţi şi a ucis trei oameni

Şerban Huidu a declarat la poliţie că maşina sa a derapat. SUV-ul nu avea cauciucuri de iarnă

Cazierul rutier al lui Şerban Huidu conţine 11 sancţiuni. Ultima pentru depăşirea vitezei legale, în august

Comisia medicală a aprobat transferul lui Şerban Huidu în Bucureşti! Spitalul Universitar din Capitală şi-a dat acordul pentru primirea familiei Huidu

Ce-i scriu oamenii pe pagina de Facebook lui Şerban Huidu? „Nu îţi voi spune «ruşinică», îţi voi spune CRIMINALULE!!!“

Huidu oprit de procurori la Braşov! Vedeta TV nu are voie să vină la Bucureşti

Avocata Paula Iacob: cum poate scăpa Huidu de puşcărie. Vezi cum şi-a spălat păcatele Carmen Păunescu, cea care a ucis în trafic trei oameni

Socrul lui Huidu: “Şerban este distrus de cele întâmplate”

Cronicuța, sub semnul tragediei! Paul Tecuceanu: „Ghinioanele se țin lanț, moartea fratelui meu, accidentul fratelui lui Huidu, cel de la schi și acum accidentul rutier“

A murit Ioan Garbis, singura victimă care iniţial supravieţuise în urma accidentului produs de Şerban Huidu. Inima sa nu a mai rezistat

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite