Cronicuța, sub semnul tragediei! Paul Tecuceanu: „Ghinioanele se țin lanț, moartea fratelui meu, accidentul fratelui lui Huidu, cel de la schi și acum accidentul rutier“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fratele regretatului actor, Toni Tecuceanu care a murit la începutul anului trecut, speră ca vedeta de la Prima Tv să reușească să treacă și peste această tragedie de care este sigur că Huidu va rămâne marcat toată viața.

CITEȘTE ȘI: EDITORIAL: Viaţa e un mare cârcotaş, de Grigore Cartianu

„Îmi pare rău pentru ce i s-a întâmplat lui Huidu și asta a fost și am simțit o mare durere în suflet atunci când am aflat despre tragedie. Îmi pare rău și pentru el și pentru rudele celor decedați în accident“, a declarat, astăzi, fratele actorului Toni Tecuceanu.

Paul Tecuceanu nu știe dacă cei de la „Cronica Cârcotașilor“ sunt urmăriți de ghinion, dar speră să se treacă peste fiecare încercare de acest gen. „Huidu este un om tânăr și sper să fie puternic. Cei din emisiune și mai ales Huidu au fost urmăriți de un lanț de ghinioane: moartea fratelui meu, accidentuln fratelui său, cel de la schi și acum accidentul rutier“, a mai spus Paul Tecuceanu. 

El mai speră ca acest ultim grav incident să nu pună capăt carierei în televiziune a lui Huidu și nici finalul emisiunii „Cronica Cârcotașilor“ care a continuat indiferent de momentele grele care i-au lovit pe realizatori sau actori.

Toni Tecuceanu, lovit de boală în Ajunul Crăciunului

În ianuarie 2010, actorul Toni Tecuceanu (38 de ani) a fost înmormântat la Cimitirul Civil Ghencea din București  din cauza unor complicații survenite în urma infectării cu virusul A H1N1. Toni Tecuceanu fusese diagnosticat cu virusul A H1N1 în Ajunul Crăciunului, iar după ce a fost internat la spitalul “Matei Balș”, starea sa de sănătate s-a agravat. El a făcut pneumonie, suferind complicații severe la plămâni care, în cele din urmă, i-au fost fatale. Fratele său se mai judecă și acum cu autoritățile sanitare.

Toni Tecuceanu făcea parte din echipa "Cronicii Cârcotașilor" de patru ani și s-a făcut remarcat parodiind personaje precum Corneliu Vadim Tudor, Adrian Năstase sau Gigi Becali.
 
Huidu, accidentat la schi, după Crăciun

La sfârşitul anului trecut, pe 29 decembrie 2010, Huidu s-a accidentat grav la schi în staţiunea austriacă Innsbruck. Vedeta Prima TV a suferit un traumatism cranian sever după ce s-a dezechilbrat şi a căzut de pe schiuri pe pârtia de la Patscherkofel, Innsbruck.

El a căzut într-o râpă împădurită de la marginea pistei şi s-a lovit cu capul de un copac. Huidu a fost inconştient mai multe zile. Totodată, Şerban Huidu a început atunci exerciţiile fizice de recuperare. Prezentatorul TV a revenit în România pe 4 februarie.

Click pe imagini pentru fotogalerie

image
image
image

CITEȘTE ȘI: Ce-i scriu oamenii pe pagina de Facebook lui Şerban Huidu? „Nu îţi voi spune «ruşinică», îţi voi spune CRIMINALULE!!!“

Huidu oprit de procurori la Braşov! Vedeta TV nu are voie să vină la Bucureşti

Avocata Paula Iacob: cum poate scăpa Huidu de puşcărie. Vezi cum şi-a spălat păcatele Carmen Păunescu, cea care a ucis în trafic trei oameni

Socrul lui Huidu: “Şerban este distrus de cele întâmplate”

Cronicuța, sub semnul tragediei! Paul Tecuceanu: „Ghinioanele se țin lanț, moartea fratelui meu, accidentul fratelui lui Huidu, cel de la schi și acum accidentul rutier“

A murit Ioan Garbis, singura victimă care iniţial supravieţuise în urma accidentului produs de Şerban Huidu. Inima sa nu a mai rezistat

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite