FOTO A murit Ioan Garbis, singura victimă care iniţial supravieţuise în urma accidentului produs de Şerban Huidu. Inima sa nu a mai rezistat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioan Garbis a murit în această dimineaţă la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Braşov. Rănile suferite în urma accidentului au fost foarte grave, iar inima lui nu a mai rezistat.

Ioan Garbis a ajuns ieri la spital în stare gravă şi a avut aproximativ doi litri de sânge în abdomen. Bărbatul a fost supus imediat unei intervenţii chirurgicale. Nu a fost conştient deoarece era într-o comă indusă.

Click pe imagini pentru fotogalerie

image
image
image

Ioan Garbiş avea 57 de ani. A fost căsătorit timp de zece ani cu Cristina Lapis, care se ocupă de rezervaţia de urşi de la Zărneşti. Au divorţat în urmă cu 26 de ani. Nu s-a mai recăsătorit şi nici nu a avut copii. Locuia singur.

EDITORIAL: Viaţa e un mare cârcotaş, de Grigore Cartianu

Cristina Lapis l-a vizitat aseară la spital. Medicii au fost foarte drăguţi că m-au lăsat să-l văd câteva minute. Nici nu prea am putut să mă uit. Este în stare foarte gravă, este intubat. Medicii sunt rezervaţi cu privire la şansele de supravieţuire" a spus aseară Cristina Lapis.

Citiţi şi:

Procurorii au anunţat noutăţi în cazul Huidu: „Este cercetat pentru ucidere din culpă“

Poliţia Română despre accidentul cu trei morţi provocat de Huidu: Prima variantă este că maşina ar fi derapat din cauza vitezei

VIDEO/FOTOGALERIE Accident tragic provocat de „cârcotaşul“ Şerban Huidu. A înviat din morţi  şi a ucis trei oameni

Huidu este la pământ. Medicii declară că starea sa psihică nu este deloc una bună

Avocata Paula Iacob: cum poate scăpa Huidu de puşcărie

Socrul lui Huidu: “Şerban este distrus de cele întâmplate”

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite