Cazierul rutier al lui Şerban Huidu conţine 11 sancţiuni. Ultima pentru depăşirea vitezei legale, în august

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedeta tv Şerban Huidu are un cazier rutier cu 11 sancţiuni a declarat luni şeful Poliţiei Rutiere, comisarul şef Lucian Diniţă.

Potrivit acestuia, ultimele au fost aplicate în august: amendă şi şase puncte penalizare pentru că a depăşit viteza legală.

EDITORIAL: Viaţa e un mare cârcotaş, de Grigore Cartianu

Lucian Diniţă a mai spus că Şerban Huidu a avut permisul auto suspendat de două ori.

Click pe imagini pentru fotogalerie

image
image
image

În 2009, vedeta TV a rămas fără carnet timp de 30 de zile, pentru o depăşire neregulamentară efectuată tot pe DN1, aproape de locul accidentului pe care l-a provocat duminică.

Realizatorul TV Şerban Huidu  a provocat, duminică, în jurul orei 11.55, la ieşirea din localitatea braşoveană Timişul de Sus, un accident după ce a pătruns cu maşina pe contrasens, pe un carosabil umed, în condiţiile în care ningea, şi a lovit un autoturism Dacia Logan în care se aflau trei persoane.

Procurorii au anunţat noutăţi în cazul Huidu: „Este cercetat pentru ucidere din culpă“

În urma accidentului şi-au pierdut viaţa şi şoferul Daciei - Ştefan Lungu Balogh, de 65 de ani - şi Magda Drăghici, de 54 de ani, aflată în dreapta şoferului. Cele două persoane erau din municipiul Braşov. Şoferul Daciei a murit pe loc, iar femeia a murit la scurt timp.

Click pe imagini pentru fotogalerie

image
image
image

De asemenea, un bărbat de 57 de ani, Ion Garbiş, din municipiul Braşov, care se afla tot în autoturismul Dacia Logan izbit de maşina lui Huidu, pe contrasens, a fost grav rănit, fiind internat în comă indusă la secţia de terapie intensivă a Spitalului Judeţean Braşov, după ce a suferit traumatisme toracice şi craniene, având şi o hemoragie internă. Luni dimineaţă, bărbatul a murit.

Şerban Huidu se afla la volanul unui autoturism de teren Mercedes şi circula dinspre Capitală spre Braşov. El se afla în maşină împreună cu soţia sa, cu cei doi copii în vârstă de 2 şi 4 ani şi cu bona acestora. În urma accidentului, toţi cinci au fost duşi la spital, duminică seară fiind externaţi copiii.

CITEȘTE ȘI:

Huidu este la pământ. Medicii declară că starea sa psihică nu este deloc una bună

VIDEO/FOTOGALERIE Accident tragic provocat de „cârcotaşul“ Şerban Huidu. A înviat din morţi şi a ucis trei oameni

Şerban Huidu a declarat la poliţie că maşina sa a derapat. SUV-ul nu avea cauciucuri de iarnă

Cazierul rutier al lui Şerban Huidu conţine 11 sancţiuni. Ultima pentru depăşirea vitezei legale, în august

Comisia medicală a aprobat transferul lui Şerban Huidu în Bucureşti! Spitalul Universitar din Capitală şi-a dat acordul pentru primirea familiei Huidu

Avocata Paula Iacob: cum poate scăpa Huidu de puşcărie. Vezi cum şi-a spălat păcatele Carmen Păunescu, cea care a ucis în trafic trei oameni

Socrul lui Huidu: “Şerban este distrus de cele întâmplate”

Cronicuța, sub semnul tragediei! Paul Tecuceanu: „Ghinioanele se țin lanț, moartea fratelui meu, accidentul fratelui lui Huidu, cel de la schi și acum accidentul rutier“

A murit Ioan Garbis, singura victimă care iniţial supravieţuise în urma accidentului produs de Şerban Huidu. Inima sa nu a mai rezistat

VIDEO-SIMULARE Ce viteză avea Șerban Huidu în momentul impactului fatal?

Imagini înfiorătoare cu Loganul făcut praf după accidentul în care a fost implicat Şerban Huidu

Poliţia Română despre accidentul cu trei morţi provocat de Huidu: "Chiar în luna august, Şerban Huidu a pierdut şase puncte pentru că nu a respectat viteza legală"

VIDEO Şerban Huidu, victima vitezei sau o persoană înnebunită după adrenalină?

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite