Ştirea accidentului lui Huidu, tratată superficial în jurnalul de la Prima TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnalul de ştiri de la ora 18.00 difuzat ieri de postul Prima TV a tratat voalat subiectul accidentului Şerban Huidu.

Accidentul în care a fost implicat realizatorul emisiunii „Cronica Cârcotaşilor" a fost abia a patra ştire prezentată la „Focus 18".

EDITORIAL: Viaţa e un mare cârcotaş, de Grigore Cartianu

Accentul ştirii a căzut pe tragicul accident din judeţul Braşov, în urma căruia doi oameni şi-au pierdut viaţa, şi nu pe implicarea lui Şerban Huidu în accident.

Click pe imagini pentru fotogalerie

image
image
image

„Un grav accident de circulaţie s-a produs la prânz pe DN1 în judeţul Braşov. Doi oameni au murit şi alţi şase au ajuns la spital după ce maşinile în care se aflau s-au ciocnit frontal, iar una s-a răsturnat. Implicat în accident, Şerban Huidu a fost internat la spitalul din Braşov".

Click pe imagini pentru fotogalerie

image
image
image

Ştirea a continuat cu informaţii suplimentare şi cu prezentarea imaginilor de la locul accidentului.

„Accidentul s-a produs în localitatea Timişul de Sus. Şoferul autoturismului Logan, un bărbat de 65 de ani şi o femeie de 54 de ani, de pe scaunul din dreapta, şi-au pierdut viaţa. În celălalt autoturism se afla Şerban Huidu cu familia. Şerban Huidu a suferit un traumatism cranian, iar soţia sa un traumatism cranio-cerebral minor. Despre cei doi copii, medicii declară că vor avea nevoie de investigaţii suplimentare, dar că sunt în afara oricărui pericol. Din primele cercetări se arată că cei doi şoferi nu consumaseră băuturi alcoolice. Ancheta poliţiştilor este în desfăşurare".

CITEȘTE ȘI:

Huidu oprit de procurori la Braşov! Vedeta TV nu are voie să vină la Bucureşti

Avocata Paula Iacob: cum poate scăpa Huidu de puşcărie. Vezi cum şi-a spălat păcatele Carmen Păunescu, cea care a ucis în trafic trei oameni

Socrul lui Huidu: “Şerban este distrus de cele întâmplate”

Cronicuța, sub semnul tragediei! Paul Tecuceanu: „Ghinioanele se țin lanț, moartea fratelui meu, accidentul fratelui lui Huidu, cel de la schi și acum accidentul rutier“

Huidu este la pământ. Medicii declară că starea sa psihică nu este deloc una bună

VIDEO/FOTOGALERIE Accident tragic provocat de „cârcotaşul“ Şerban Huidu. A înviat din morţi şi a ucis trei oameni

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite