CRIMA DIN PRIMĂVERII: 10 detalii bizare din viaţa ziaristei Cristina Verona, acuzată că şi-a ucis mama şi apoi s-a spânzurat FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viaţa Cristinei Verona, ziarista bănuită că şi-a ucis mama şi apoi s-a sinucis, este învăluită în mister. Prietenii şi vecinii spun că relaţia dintre cele două era foarte bună, şi că ziarista era o persoană foarte inteligentă, foarte capabilă. Totuşi,acţiunile Cristinei Verona, dovedesc obsesii şi depresii.

1.  Apropiaţii Cristinei Verona spun că femeia nu părea capabilă de o asemenea crimă. Aceştia au declarat pentru ADS că, în ciuda unor neînţelegeri, Cristina Verona nu ar fi fost părea distrusă, răvăşită sau atât de nemulţumită încât să comită o crimă şi să se sinucidă.

Ziarista ucigaşă din cartierul Primăverii

2.      Cu puţin timp înainte să moară, ziarista a anunţat pe internet că este într-o relaţie.  „Uite, la data de 29 iunie, la ora 18.01, deci cu doar 24 de ore înainte să moară (autopsia de la data de 6 iunie a arătat că trupurile erau fără viaţă de aproape cinci zile), Cristina şi-a schimbat statusul pe ­Facebook din «single» (singură - n.r.) în «in a relationship» (într-o relaţie - n.r.). Ce motive are o femeie de 44 de ani să se sinucidă sau să o omoare pe mama ei la câteva ore după ce anunţă oficial că este într-o relaţie?", a spus vechiul amic al fostei specialiste în PR.

EXCLUSIV Jurnalista care şi-a omorât mama şi s-a sinucis este descrisă de apropiaţi ca „obsedată de bărbaţi“

3.      Anchetatorii au descoperit că bucureşteanca a avut o relaţie cu un bărbat din Arabia Saudită. Totuşi, în aceeaşi perioadă Cristina Verona avea şi alte relaţii, despre care iubitul său ar fi aflat, lucru care adus la o despărţire cu scandal între cei doi. 

image

4.      Cristina Verona a mers, în urmă cu doar două săptămâni, la Poliţie pentru a reclama că cineva i-a furat identitatea pe internet. „Doamna s-a prezentat la Secţia 1 Poliţie, la Serviciul de relaţii cu publicul şi a spus ca vrea sa facă o plangere, că cineva i-a furat identitatea pe internet, dar nu a precizat cine. S-a aşezat pe scaun, a început să scrie şi apoi s-a ridicat brusc şi a spus ca s-a răzgândit. A plecat fără să predea hârtia", a precizat Diana Sarca, purtător de cuvânt în cadrul Poliţiei Capitalei.

Cristina Verona, hăituită de o persoană care i-a furat identitatea pe internet FOTOGALERIE

5.      Prietenii femeii, citaţi de tabloide, spun că o bănuiau pe aceasta de relaţii amoroase cu o femeie.

Moarte misterioasă în Primăverii: femeia găsită spânzurată de calorifer este fostul redactor-şef de la Elle România şi Reader's Digest

6.      Vecinii şi apropiaţii Cristinei verona spun că între ea şi mama ei exista o relaţie foarte bună.

UPDATE Crimă ciudată în zona de lux Primăverii: Cristina Verona şi-a asfixiat mama cu o pernă, apoi s-a spânzurat de calorifer

image
image
image

Click aici să vezi cea de-a doua GALERIE FOTO!

Concluziile legiştilor: Cristina Verona şi-a sufocat mama cu o pernă pe faţă şi apoi s-a spânzurat de calorifer

7.      Obsesiile şi depresiile de care se pare că suferea ziarista nu au fost confirmate de niciun act oficial.

Fostă colegă a femeii moarte în casa din Primăverii: Era foarte ciudată

8.      Anchetatorii sunt obişnuiţi ca, în astfel de cazuri, când o persoană cunoscută ca fiind inteligentă, cu o poziţie bună comite un gest regretabil, sinucigaşii lasă un bilet. În apartamentul în care cele două femei au fost descoperite în stare de putrefacţie, investigatorii nu au găsit niciun bilet în care să fie explicate motivele pentru Care Cristina Verona şi-ar fi ucis mama şi şi-ar fi luat viaţa.

Moarte suspectă în Primăverii: blocul în care au fost găsite cele două victime se află lângă sediul Casei Naţiunilor Unite, păzit non-stop de jandarmi

9.      Investigatorii au descoperit că uşa apartamentului era închisă pe interior şi cheile se aflau în butuc. Cu toate acestea, accesul în locuinţă se putea face foarte uşor pe uşa de la balcon, apartamentul fiind situat la primul etaj al clădirii.

image
image
image

Click aici să vezi GALERIA FOTO!

10.  Cristina Verona era obsedată de animale şi a suferit luni întregi după ce câinele ei a murit. Apropiaţii ei ştiau că ziarista a trecut printr-o perioadă foarte grea după ce animalul, care a stat lângă ea vreme de 17 ani, a decedat. „." Iubea caii, câinii. Se ataşase foarte mult de un câine care i-a murit la 17 ani. Era un om perfect sănătos. Alerga în fiecare zi în Herăstrău. Mânca sănătos. Când mergeam la ea mă servea cu legume", spune Alison Multler.

Alison Mutler, despre femeia găsită moartă în casa din Primăverii: „Era un om cu o inteligenţă feroce"

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite