Moarte misterioasă în Primăverii: femeia găsită spânzurată de calorifer este fostul redactor-şef de la Sale & Pepe, Elle şi Reader's Digest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristina Manuela Verona, femeia de 44 de ani găsită azi-noapte moartă într-un apartament din Primăverii, alături de mama sa, este fost jurnalist şi expert în comunicare.

EXCLUSIV Fostă colegă a ziaristei moarte în casa din Primăverii: ”Era o persoană foarte ciudată

Cristina Verona a fost găsită într-una din camere, spânzurată de calorifer, în vreme ce mama sa a fost găsită în altă încăpere, fără haine. Anchetatorii sunt de părere că fiica s-a sinucis, dar nu au emis încă o teorie legată de decesul mamei sale.

Ea este fostul redactor -şef la revistele Elle România şi Reader's Digest. Potrivit CV-ului, Cristina Verona a fost redactor-şef şi la revista Sale&Pepe Romania, precum şi PR pentru Grafitti BBDO Advertising şi ofiţer de Relaţii Publice la The United Nations High Commissioner for Refugees (UNHCR).

CITIŢI ŞI

Alison Mutler, despre femeia găsită moartă în casa din Primăverii: „Era un om cu o inteligenţă feroce”

Crimă ciudată în zona de lux Primăverii: Una dintre femeile moarte este jurnalistă şi a lucrat ca ofiţer la ONU

Moarte suspectă în Primăverii: blocul în care au fost găsite cele două victime se află lângă sediul Casei Naţiunilor Unite, păzit non-stop de jandarmi

Reprezentanţii Grafitti BBDO Advertising au confirmat pentru Adevărul că Cristina Verona a lucrat pentru agenţia de publicitate. "A fost angajată aici, dar în urmă cu circa 15 ani", a declarat Ema Cătălin, PR la Graffiti.

Reprezentanţii Reader's Digest România au declarat pentru "Adevărul" că Cristina Verona a condus revista din momentul lansării, octombrie 2005, până la începutul anului 2007. "Ea a plecat de aici acum patru ani şi jumăpate, iar echipele s-au schimbat de atunci de mai multe ori, nu o cunosc personal", a spus un reprezentant al revisei. 

Cristina Verona a absolvit Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine din Bucureşti şi Universitatea Komenius din Bratislava. Vorbea fluent engleză, franceză, sârbă, italiană şi slovenă.

Pentru a determina cauzele exacte ale morţii celor două femei, procurorii vor audia mai mulţi martori şi aşteaptă rezultatele autopsiilor.
Cadavrele celor două femei au fost găsite azi-noapte, după ce un locatar dintr-un bloc de pe Bulevardul Primăverii a reclamat la 112 mirosul puternic care venea dinspre apartamentul în care locuiau femeile.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite