Fostă colegă a femeii moarte în casa din Primăverii: Era foarte ciudată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristina Manuela Verona, în vârstă de 44 de ani, a fost găsită azi-noapte moartă într-un apartament din Primăverii, alături de mama sa.

Femeia este fost jurnalist şi expert în comunicare. O fostă colegă de-a victimei, de la revista Sale&Pepe, a descris o latură mai bizară a victimei:

"Era o femeie foarte ciudată, după cum arăta, se îmbrăca şi se comporta. Cicatricea mare de pe faţă a căpătat-o în urma unui accident de maşină, dar nu o deranja, ea fiind şi o mare fană a pierceing-urilor. La spate, în zona lombară, şi-a băgat două verigi, în piele, între care atârnau mai multe lanţuri.

Nu avea copii, nu era căsătorită şi nici nu intenţiona, ba chiar umbla cu tot felul de bărbaţi care mai de care mai ciudaţi, iar despre unii se spunea că se şi droghează. La fel şi despre ea, se zicea că era dependentă de droguri", a mărturisit pentru click.ro o fostă colegă de-a victimei de la revista Sale&Pepe, pentru Click.

Citiţi şi:

Alison Mutler, despre femeia găsită moartă în casa din Primăverii: „Era un om cu o inteligenţă feroce”

Crimă ciudată în zona de lux Primăverii: Una dintre femeile moarte este jurnalistă şi a lucrat ca ofiţer la ONU

Moarte suspectă în Primăverii: blocul în care au fost găsite cele două victime se află lângă sediul Casei Naţiunilor Unite, păzit non-stop de jandarmi

Moarte misterioasă în Primăverii: femeia găsită spânzurată de calorifer este fostul redactor-şef de la Elle România şi Reader's Digest

Crimele ciudate care au îngrozit Banatul. GALERII FOTO

image
Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite