Crimele ciudate care au îngrozit Banatul. GALERII FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un om de afaceri găsit în propria casă cu un cuţit înfipt în gât, un bărbat de etnie romă înjunghiat şi tranşat, apoi pus în portbagajul propriului autoturism şi un lugojean făcut bucăţi - acestea sunt crimele care au îngrozit Banatul în ultimii ani. Doar una din trei a fost rezolvată.

În seara zilei de 8 aprilie 2009, Dan Tripa, de 52 de ani, proprietarul unei firme de echipamente electronice, a fost găsit mort în baia casei, plin de sânge, cu un cuţit înfipt în gât şi un pistol cu bile în mână. Bărbatul a fost descoperit de fosta soţie şi de fiul acestuia. După ce l-au ucis pe Dan Tripa, criminalii au luat mai multe bunuri de valoare din casa de pe strada Mureş şi au dispărut cu tot cu maşina acestuia. Ulterior autoturismul a fost descoperit pe strada Ovidiu Balea. După doi ani de la macabra crimă, nu a fost încă găsit vinovatul.

Eşec al Poliţiei Timiş: asasinarea afaceristului Dan Tripa, anchetată de procurorii antitero

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE CU CARMEN BEJAN ŞI SERGIU FLOREA

image

În dimineaţa zilei de 1 august 2009, în portbagajul unui autoturism parcat în faţa căminului 1 de Medicină din Timişoara a fost descoperit trupul măcelărit al unui bărbat de etnie romă de 65 de ani. Cazul a fost rezolvat în doar câteva ore, stabilindu-se că Sergiu Florea şi Carmen Bejan, doi tineri studenţi la Medicină, l-au ucis şi tranşat pe bărbat. Trifu Schroth a fost ademenit în cămin pentru o partidă de amor cu tânăra studentă, însă a apărut o neînţelegere referitoare la bani. Cei doi tineri au fost condamnaţi la câte 20 de ani de închisoare.

UPDATE GALERIE FOTO Bărbat decapitat, cu mâinile şi picioarele tranşate, aruncat la groapa de gunoi. Cadavrul provine de la groapa de gunoi a spitalului

În 6 ianuarie 2011, la groapa de gunoi din Lugoj a fost găsit o bucată din trunchiul unui bărbat. Ulterior s-a stabilit că acesta este Titu Velici, de 42 de ani, dispărut dinainte de Sărbătorile de Iarnă. Principalii suspecţi ai crimei sunt un fost poliţist şi un fost militar. Ancheta bate pasul pe loc din cauza unor probe trimise la Bucureşti, pentru analize. În iunie, pe malul Timişului, la Hitiaş, s-a descoperit o a doua bucată de cadavru, care pare să provină din acelaşi cadavru.

Bărbatul decapitat găsit la groapa de gunoi a fost tranşat cu precizie medicală de un profesionist

UPDATE Detalii şocante privind crima de la Lugoj: capul şi mâinile victimei au fost tăiate cu ferăstrăul,iar picioarele cu cuţitul

Crime perfecte din Timişoara: poliţişti, judecători şi oameni de afaceri, ucişi de asasini de negăsit

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite