Eşec al Poliţiei Timiş: asasinarea afaceristului Dan Tripa, anchetată de procurorii antitero

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Criminaliştii nu au găsit suficiente probe în casa lui Dan Tripa ca să dea de urma ucigaşilor
Criminaliştii nu au găsit suficiente probe în casa lui Dan Tripa ca să dea de urma ucigaşilor

Dosarul a ajuns la procurorii DIICOT, pentru că anchetatorii nu au fost capabili să dea de urma ucigaşului care l-a omorât cu sânge rece un afaceristul în vârstă de 52 de ani. Tripa a fost măcelărit cu peste 25 de lovituri de cuţit în vila sa din cartierul Braitim din Timişoara.


FOTO: Comisarul-şef Săndel Palade a condus Poliţia Timiş într-o perioadă în care mai multe anchete importante au fost tergiversate

Poliţiştii şi procurorii timişoreni au eşuat lamentabil, iar în mai bine de jumătate de an nu au reuşit să găsească incidicii care să îi ducă la prinderea criminalilor. Ancheta a fost preluată de poliţiştii şi procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Timişoara, deoarece se bănuieşte că afacerile în care era implicat bărbatul i-ar fi adus moartea.

Cu toate acestea, moartea lui Dan Tripa a rămas un mister. Dan Tripa avea 52 de ani şi era proprietarul unei firme care fabrica echipamente electronice. Vecinii spun că omul a mai fost călcat de hoţi în urmă cu câţiva ani. Atunci însă familia Tripa nu era acasă şi spărgătorii au lucrat în voie.

Patronul timişean Dan Tripa locuia singur într-o vilă dintr-un cartier de lux de la marginea oraşului. Soţia, care locuia alături de cei doi fii în altă casă, a fost cea care a descoperit trupul neînsufleţit al bărbatului, la începutul lunii aprilie.



Oamenii legii presupun că hoţii au intrat în locuinţă crezând că proprietarul nu este acasă. Acesta ar fi auzit zgomotul, şi-a luat arma pe care o avea în birou şi a coborât să vadă ce se întâmplă. A fost lovit de hoţi cu cuţitul de mai multe ori. Arma crimei a rămas înfiptă în corpul omului.

Hoţii au luat din casă aparatură electronică dar şi bani. Una dintre maşinile patronului timişean a dispărut din garaj. Poliţiştii au instituit filtre de circulaţie la intrările şi ieşirile din oraş pentru a găsi autoturismul.


FOTO: Prim-procurorul Ion Braşoveanu, şeful Parchetului Timiş (stânga) şi comisarul-şef Săndel Palade nu se pot lăuda cu prea multe rezultate

CITEŞTE DETALII DESPRE INCOMPETENŢA INSTITUŢIILOR CONDUSE DE PALADE ŞI BRAŞOVEANU


Crimă nerezolvată plimbată la cinci procurori

TU FACI ORDINE! Străzile din Timişoara pe care hoţii îşi fac de cap cel mai mult (SONDAJ)

TU FACI ORDINE! Timişoara a ajuns Bronx cu voie de la Poliţie (SONDAJ)

TU FACI ORDINE! Procurorii îngroapă ancheta unei explozii cu doi morţi

Comisarul Săndel Palade
Timişoara: Săndel Palade, şeful Poliţiei Timiş
Procurorul ioan brasoveanu şi Comisarul Săndel Palade
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite