UPDATE Crimă ciudată în zona de lux Primăverii: Una dintre femeile moarte este jurnalistă şi a lucrat ca ofiţer la ONU

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cadavrele a două femei au fost descoperite într-un apartament din cartierul bucureştean Primăverii.

EXCLUSIV Fostă colegă a ziaristei moarte în casa din Primăverii: ”Era o persoană foarte ciudată

UPDATE 16: 32 Concluzia legiştilor în cazul crimei ciudate din Primăverii este următoarea: Cristina Verona şi-a asfixiat mama cu o pernă, apoi s-a spânzurat de calorifer. Vezi aici mai multe detalii.

UPDATE 12.18 Cele două femei ar fi Cristina Verona, fost angajat ONU şi mama acesteia, potrivit evz.ro.

Cristina Verona a absolvit Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine din Bucureşti şi Universitatea Komenius din Bratislava. Vorbeşte fluent engleză, franceză, sârbă, italiană şi slovenă.

Experienţa Cristinei:
• Editor-şef la "Sale&Pepe Romania", cea mai populara revistă de gastronomie din Italia
• Editor-şef la "The Reader`s Digest", revistă americană de interes general , care conţine articole de calatorie, materiale medicale, articole de aventura, informaţii despre natura, umor, interviuri cu personalitati, povestiri de interes general, sfaturi practice, biografii
• Editor-şef la "ELLE Romania", cea mai vândută revistă de modă din lume
• Corespondent la Bucureşti pentru compania americană "The Bureau of National Affairs, Inc.", cu sediul în Washington, societatea care realizează analize în materie de drept şi afaceri.
• Director de PR la agenţia Grafitti BBDO
• Ofiţer de informaţii publice la Înaltul Comisariat pentru Refugiaţi al Naţiunilor Unite
• Jurnalist "The Associated Press"

image

UPDATE 09.35 La intrarea în imobilul cu trei etaje sunt patru poliţişti care interzic accesul în clădire, excepţie făcând locatarii. Trupurile celor două femei au fost duse în noaptea de marţi spre miercuri la IML pentru investigaţii.

Ştirea iniţială, de marţi seara:

Cele două cadavre sunt în stare avansată de putrefacţie, iar potrivit poliţiei decesul ar fi survenit cu  aproximativ 72 ore în urmă.

Citiţi şi:

Moarte misterioasă în Primăverii: femeia găsită spânzurată de calorifer este fostul redactor-şef de la Elle România şi Reader's Diges

Moarte suspectă în Primăverii: blocul în care au fost găsite cele două victime se află lângă sediul Casei Naţiunilor Unite, păzit non-stop de jandarmi

Crimele ciudate care au îngrozit Banatul. GALERII FOTO

Potrivit autorităţilor, cele două cadavre aparţin unei femei de 44 de ani şi mamei sale,  de 77 ani.

Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov a fost solicitat de către un bărbat în Bulevardul Primăverii, numărul 43, au declarat surse medicale. Bărbatul a susţinut că şi-a găsit soţia decedată.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, a declarat, pentru Mediafax, că la numărul 112 s-a primit un apel din partea vecinilor, care au reclamat un miros foarte puternic de putrefacţie.

image
image
image

CLICK PE IMAGINI PENTRU GALERIE FOTO

Pompierii au încercat să pătrundă în apartament, dar cum uşa era încuiată pe dinăuntru, au intrat pe scară, prin balconul imobilului.

Una dintre victime, în vârstă de 44 de ani, era spânzurată de calorifer, având mai multe plăgi tăiate pe corp, primele cercetări indicând că ar putea fi vorba despre o sinucidere. Potrivit unor surse judiciare, cealaltă femeie nu avea deloc haine pe ea şi a fost găsită într-o altă cameră.

image
image
image

CLICK PE IMAGINI PENTRU GALERIE FOTO

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite