Moarte suspectă în Primăverii: blocul în care au fost găsite cele două victime se află lângă sediul Casei Naţiunilor Unite, păzit non-stop de jandarmi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două femei din Bucureşti, mamă şi fiică, au fost găsite decedate, noaptea trecută, într-un apartament dintr-un imobil de pe Bulevardul Primăverii.

EXCLUSIV Fostă colegă a ziaristei moarte în casa din Primăverii: ”Era o persoană foarte ciudată

Clădirea în care au fost găsite moarte cele două victime se află vizavi de sediul Centrului de Informare al Organizaţiei Naţiunilor Unite pentru România şi lângă reşedinţa ambasadorului Siriei la Bucureşti, ambele imobile având asigurată pază non-stop de către cadre ale Jandarmeriei. Mai mult, zona este împânzită de camere de supraveghere.

Cu toate acestea, nu s-a ştiut nimic despre moartea celor două femei până marţi, când un vecin a sunat la 112 şi a anunţat că un miros puternic de putrefacţie vine din zona clădirii. Cele două erau decedate, se pare, de 72 de ore.

Moarte misterioasă în Primăverii: femeia găsită spânzurată de calorifer este fostul redactor-şef de la Elle România şi Reader's Digest

Alison Mutler, despre femeia găsită moartă în casa din Primăverii: „Era un om cu o inteligenţă feroce”

Fiica s-a spânzurat de calorifer

Potrivit vecinilor, Cristina Verona (44 de ani) şi mama acesteia, în vârstă de 70 de ani, locuiau împreună în apartamentul din Primăverii după ce fiica a divorţat, în urmă cu mai mulţi ani.

Cristina Verona a fost găsită într-una din camere, spânzurată de calorifer, în vreme ce mama sa a fost găsită în altă încăpere, fără haine. Anchetatorii sunt de părere că fiica s-a sinucis, dar nu au emis încă o teorie legată de decesul mamei sale.

Crimele ciudate care au îngrozit Banatul. GALERII FOTO

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite