Concluziile legiştilor: Cristina Verona şi-a sufocat mama cu o pernă pe faţă şi apoi s-a spânzurat de calorifer. Vezi GALERIA FOTO!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După finalizarea autopsiei cadavrului Cristinei Verona şi al mamei acesteia, Elena Pârvulescu, legiştii dau primul verdict: femeia în vârstă de 44 de ani şi-a omorât mama.

UPDATE: "Autopsiile efectuate în data de 06.07.2011 au reliefat faptul că moartea persoanei de 77 de ani a fost violentă şi s-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii acute, consecutivă unei asfixii mecanice prin obturarea orificiilor oro-nazale şi comprimare toracică, în timp ce moartea persoanei de 44 de a fost violentă şi s-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii acute, consecutivă unei asfixii mecanice prin spânzurare; decesul celor două persoane s-a produs în urmă cu 4-5 zile", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

O altă variantă vehiculată este aceea că fosta redactor-şef de la „Reader’s Digest“ s-a sinucis iar mama acestuia a văzut-o şi a murit după ce a făcut un atac de cord.

image
image
image

Click aici să vezi prima GALERIE FOTO!

Potrivit anchetatorilor, Elena Pârvulescu (77 de ani) s-a mutat cu fiica ei în urmă cu ceva timp din cauză că Cristina a tot ameninţat că îşi ia zilele. Vecinii le-au spus oamenilor legii că au auzit, în ultimele zile, gălăgie din apartamentul fostei angajate ONU, aceasta având deseori accese de furie faţă de mama ei.

image
image
image

Click aici să vezi cea de-a doua GALERIE FOTO!

Cristina Verona a fost găsită spânzurată de calorifer în baie, iar Elena Pârvulescu, în living.

Potrivit primelor informaţii, pe corpul bătrânei nu au fost găsite urme de violenţă.

Alison Mutler, despre femeia găsită moartă în casa din Primăverii: „Era un om cu o inteligenţă feroce"

UPDATE Crimă ciudată în zona de lux Primăverii: Cristina Verona şi-a asfixiat mama cu o pernă, apoi s-a spânzurat de calorifer

Concluziile legiştilor: Cristina Verona şi-a sufocat mama cu o pernă pe faţă şi apoi s-a spânzurat de calorifer

Moarte misterioasă în Primăverii: femeia găsită spânzurată de calorifer este fostul redactor-şef de la Elle România şi Reader's Digest

Fostă colegă a femeii moarte în casa din Primăverii: Era foarte ciudată

Moarte suspectă în Primăverii: blocul în care au fost găsite cele două victime se află lângă sediul Casei Naţiunilor Unite, păzit non-stop de jandarmi

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite