Tatăl polițistului băgat în comă de un interlop: „Ca să scap de gândul răzbunării, am dat mâna cu cel care mi-a nenorocit fiul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familia polițistului din Târgoviște care de mai bine de un an este în comă încearcă de mai multe luni să găsească o unitate medicală care să îi ofere serviciile de specialitate de care tânărul are nevoie. Tatăl lui Codruț Oprea a povestit momentele grele prin care trece după ce fiul său a fost lovit de un interlop.

CITEȘTE ȘI: Poliţistul Codruţ Oprea, cetăţean de onoare al Târgoviştei

VIDEO Poliţistul băgat în comă de un interlop, Codruţ Oprea a primit astăzi decoraţia de "Cavaler" de la preşedintele Traian Băsescu pe patul de spital!

Multă supărare, revoltă, indignare și nemulțumire a strâns în el, Adrian Oprea, tatăl polițistului din Târgoviște care acum un an și două luni, a fost lovit în cap de un interlop și de atunci este în comă.

La toate acestea se adaugă multă neliniște și oboseală din cauza drumurilor pe care trebuie să le facă zilnic, ba la spital, ba la Ministerul de Interne și în alte locuri unde trebuie să rezolve treburi pentru fiul său.

Tatăl lui Codruț Oprea nu știe încă ce se va întâmpla pe viitor, dar știe doar că trebuie să își țină fiul în viață.

„Căutăm să îl mutăm de la spitalul Floreasca, la o clinică unde să fie îngrijit și să urmeze recuperarea. La privat însă ne costă cel puțin 100 de lei pe zi“, a declarat Adrian Oprea.

Daniel Uţă, zis Danezu, condamnat la 12 ani de închisoare pentru lovirea poliţistului Codruţ Oprea

DURERE Tatăl poliţistului băgat în comă de un interlop: “Am obosit, iar Codruţ nu şi-a revenit! Dumnezeule, cu ce am greşit?”

El s-a arătat nemulțumit și de atitudinea medicilor de la Floreasca despre care spune că și-au pierdut interesul pentru refacerea fiului său, dar și os erie de alte nemulțumiri legate de aplicarea tratamentului medicamentos.

Adrian Oprea spune că este în continuare în căutarea unui loc unde să își paotă duce fiul și, dacă medicii i-ar permite, l-ar duce chiar înapoi, acasă, la Târgoviște.

„O să îl iau acasă, dar întâi o să îl port prin tot Bucureștiul ca să vadă lumea cum a ajuns un polițist care și-a făcut datoria și cum este tratat“, a declarat tatăl lui Codruț. El mai consideră că polițistii nu mai sunt respectați și sunt tot mai mult agresați de tot felul de indivizi.

Adrian Oprea a mai povestit cum a scăpat de gândurile de răzbunare la adresa agresorului fiului său.

„Am fost sfătuit să îi spun că l-am iertat pentru că eram chinuit de gânduri de răzbunare. S-a mirat și judecătoarea că am dat mâna cu nenorocitul care mi-a nenorocit copilul. Oricum va plăti pentru ceea ce a făcut“, a mai spus acesta.

Polițistul băgat în comă de un interlop va fi făcut „Cavaler“ de președintele Băsescu. Codruț Oprea e internat în spital de aproape un an

APEL Tatăl polițistului nenorocit de un interlop: „Căutăm o clinică oriunde în lume care să ne ajute pentru recuperarea lui Codruț“

Medicii despre starea poliţistului bătut de interlop: "Pacientul nu-şi va reveni"

Filmul agresiunii

Codruţ Oprea a fost lovit cu o sticlă în cap, într-un bar din Târgovişte, de un tânăr pe care îl anchetase în urmă cu câteva luni, George Daniel Uţă, de 21 de ani. Agresorul, zis şi Danezul, un cunoscut al lumii interlope din Târgovişte, a ajuns în vizorul poliţiei după ce, în luna aprilie, şi-a bătut cu bestialitate prietena, fiica unui şef de post din judeţul Dâmboviţa.

Incidentul s-a petrecut  la începutul lui septembrie a anului trecut într-o noapte de sâmbătă, într-un bar de fiţe din centrul municipiului Târgovişte. Deşi era în afara orelor de program, Codruţ Oprea voia să verifice unele suspiciuni legate de consumul de droguri în localul respectiv. În jurul orei 4.30, pe când se afla în grupul sanitar al clubului, Codruţ Oprea a fost lovit în cap, din spate, cu o sticlă. Agresorul, George Daniel Uţă, a sărit imediat pe geam şi a dispărut. Poliţistul a fost transportat la Spitalul Judeţean din Târgovişte. Fiindcă intrase deja în stare de comă, medicii au hotărât să-l transfere la Bucureşti.

Daniel Uţă, zis Danezu, interlopul din Clanul Ghenosu, care l-a lovit cu o sticlă în cap pe poliţistul Codruţ Oprea, la  Târgovişte, a fost condamnat, luna trecută, la 12 ani de închisoare. Interlopul ar fi recunoscut că l-a lovit pe poliţist.

De asemenea, instanţa a luat măsura interzicerii unor drepturi pe o perioadă de trei ani.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite