Daniel uţă, zis Danezu, condamnat la 12 ani de închisoare pentru lovirea poliţistului Codruţ Oprea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniel uţă, zis Danezu, interlopul din Clanul Ghenosu, care l-a lovit cu o sticlă în cap pe poliţistul Codruţ Oprea, la  Târgovişte, a fost condamnat la 12 ani de închisoare. Interlopul ar fi recunoscut că l-a lovit pe poliţist.

De asemenea, instanţa a luat măsura interzicerii unor drepturi pe o periaodă de trei ani.

“Instanţa respinge cererea de schimbare a încadrării juridice a faptei formulată de inculpatul Uţă George Daniel prin apărător ales. În baza art.20 Cod penal rap. la art. 174 - 175 lit. i rap. la art.176 lit.f Cod penal condamnă pe inculpatul Uţă George Daniel, zis „Danezu” studii – 10 clase, fără ocupaţie, necăsătorit, stagiu militar neefectuat, cu antecedente penale, domiciliat în Târgovişte, aflat în Penitenciarul Mărgineni în baza mandatului de arestare emis de către Tribunalul Dâmboviţa, la pedeapsa închisorii de 12 ani şi în baza art. 65 – 66 Cod penal aplică aceluiaşi inculpat pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prevăzute de art. 64 lit.a teza a II-a şi b Cod penal pe o durată de 3 ani”, se arată în soluţia dată în dosarul în care este jduecat Danezu.

Poliţistul Codruţ Oprea este în continuare în comă, la spitalul Floreasca din Capitală,  după mai bine de un an de la scandal.

În luna septembrie, în timp ce investiga un caz, agentul de poliţie a fost lovit cu o sticlă în cap de Daniel Uţă, zis şi Danezu, intr-un bar din centrul oraşului Târgoviste. Imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere. Atacatorul, interlop cunoscut în zonă, a fost prins la scurt timp.

Daniel Uţă face parte din clanul Ghenosu, clan ai cărui membri sunt cercetaţi în zeci de dosare penale şi acuzaţi de tentative de omor, violenţe şi tâlhării.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite