APEL Tatăl polițistului nenorocit de un interlop: „Căutăm o clinică oriunde în lume care să ne ajute pentru recuperarea lui Codruț“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Oprea continuă să fie alături și să se zbată pentru fiul său care este imobilizat la pat, în spitalul Floreasca la aproape un an de când a fost băgat în comă de un interlop în Târgoviște.

CITEȘTE ȘI:DURERE Tatăl poliţistului băgat în comă de un interlop: “Am obosit, iar Codruţ nu şi-a revenit! Dumnezeule, cu ce am greşit?”

Tatăl lui Codruţ Oprea: “Doamne, foloseşte-mă ca pe biciul tău dacă băiatul meu va păţi ceva”

Medicii despre starea poliţistului bătut de interlop: "Pacientul nu-şi va reveni"

Codruț Oprea (25 de ani) se află în continuare internat în secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgență Floreasca din Capitală, dar de aproape un an este în comă, iar medicii se abțin să se pronunță cu privire la șansele de revenire.

Cu toate acestea, tatăl său, Adrian Oprea caută tot felul de soluții doar pentru a putea să vadp că fiul său se face bine. „Avem nevoie de ajutor în cazul în care există vreo clinică din România sau străinătate, de oriune, Europa sau America unde Codruț să se poată recupera“, a declarat Adriad Oprea.

Bărbatul este interesat de găsirea unui terapeut care să îl ajute pe fiul său să-și revină și pune la dispoziție și conturile deschise pe numele său pentru cei care pot oferi sprijin financiar pentru ca să-și poată îngrijiri în continuare băiatul.

Cei care doresc să-l ajute pe Codruţ Oprea, pot face donaţii în conturile:

Pentru EURO – RO19BPOS70607478940EURO1

Pentru LEI – RO84BPOS70607478940RON01

Pentru DOLARI-RO63BPOS70607478940USD01

Procesul lui George Daniel Uţă, cunoscut drept unul dintre locotenenţii liderului clanului Ghenosu care este acuzat de agresarea polițistului continuă însă tatăl polițistului își mai dorește mai mult revenirea fiului său decât pedepsirea agresorului.

„Mă rog la Dumnezeu să îi deschidă mintea celui care l-a nenorocit pe Codruț și să își dea seama ce a făcut“, a mai spus bărbatul.

Un alt polițist rănit de o beizadea, pe mâinile medicilor străini

Și agentul principal Cristian Georgian Dobrilă (30 de ani) de la Serviciul Poliției Rutiere Brăila care a fost rănit în timpul unei misiuni pe litoral se află internat în secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgență Floreasca.

„Pacientul are fractură de coloană și se află sub supraveghere medicală“, a declarat, astăzi, purtătorul de cuvânt al unității medicale, doctoral Bogdan Oprița.

Tânărul ar putea fi transferat la un spital din Viena sau din altă țară pentru a fi supus unei intervențșii chirurgicale, iar colegii strâng bani pentru a-l ajuta.

Polițiștul a fost rănit, luna trecută, în timp ce urmărea cu motocicleta un Mercedes, dinspre Constanţa spre Medgidia, care circula cu viteză mare şi nu a oprit la semnal.

Martorii au spus că la momentul producerii accidentului agentul de Poliţie îi urmărea pe DN 22 C pe Beniamin Ţânţaş, fiul unui multimilionar din Satu Mare, aflat într-un Mercedes împreună cu iubita sa, Natalia Mateuţ.

Cei care doresc să-l ajute pe poliţişt pot depune orice sumă doresc în contul deschis pe numele Dobrilă Cristian Georgian, deschis la banca Raiffeisen: RO37 RZBR 0000 0600 0271 8928.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite