UPDATE: EXCLUSIV Tatăl lui Codruţ Oprea: “Doamne, foloseşte-mă ca pe biciul tău dacă băiatul meu va păţi ceva”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Codruţ Oprea
Codruţ Oprea

După opt luni de îngrijiri medicale, poliţistul Codruţ Oprea a fost transferat aseară la Spitalul de Urgenţă Floreasca, în stare foarte gravă. Nu mai putea să respire. Tatăl său are numai acuze la adresa medicilor de la Spitalul Militar, care spune el, l-au tratat ca pe un câine de când s-a întors din Viena.

Medicii de la Spitalul Militar sunt nişte hiene

“Starea lui s-a înrăutăţit de când a fost adus de la Viena. Am stat cu el în cameră la Spitalul Militar şi nu şi-au dat silinţa să âl îngrijească. Acolo, doctorii sunt mai răi cu oamenii decât cu animalele. Mi-au spus într-o zi : «ce să facem cu muribundul ăsta?» Vă rog să mă credeţi. I-am întrebat dacă ar fi fost copilul lor cum ar fi reacţionat. Îl ţineau câte o săptămână fără să îi facă şi lui o clismă. Oamenii ăştia sunt nişte hiene”, a declarat pentru “Adevărul de Seară”, Adrian Oprea, tatăl lui Codruţ.



Acesta a mai spus că în clinica din Viena, poliţistul era îngrijit mult mai bine, chiar luase în greutate. De când a fost adus în ţară însă, Codruţ Oprea trage să moară. Tocmai de aceea, Adrian Oprea a trecut la ameninţări. “Era de 1000 de ori mai bine în Viena. L-au îngrijit atât de bine încât se îngrăşase. Îi mergea foarte bine. Codruţ a fost şi este viaţa mea. Aseară a fost intubat. I s-a umplut plămânii de mizerie. I-au scos din gât 250 de grame de salivă. Să-i ferească Dumnezeu să se întâmple ceva rău cu băiatul meu. Mă rog în fiecare seară «Doamne, foloseşte-mă ca pe biciul tău, ca pe lopata ta» pentru a mă răzbuna pe cei vinovaţi, dacă fiul meu nu este îngrijit cum trebuie. 

Danezu' riscă până la 25 de ani de închisoare

Poliţistul lovit mişeleşte de un membru al clanului interlop Ghenosu, în timp ce se afla într-o misiune de recunoaştere într-un local din centrul municipiului Târgovişte, a fost internat, aseară, la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Capitală. El se află în stare foarte gravă. Medicii sunt rezervaţi cu privire la şansele de supravieţuire ale pacientului.



Omul legii agresat în timp ce se afla în misiune a stat peste opt luni în stare vegetativă. La sfârşitul lunii martie el a fost transferat în ţară, la Spitalul Militar din Bucureşti, după ce primise îngrijiri medicale într-o clinică din Viena.

Toate cheltuielile medicale de până acum au fost suportate de Ministerul de Interne. Acestea se ridică la nivelul zecilor de mii de euro.
În cazul în care poliţistul va deceda, vinovatul', acum arestaţi preventiv, ar putea primi între 15 şi 25 de ani după gratii.

Codruţ Oprea, în salvare
Danezu'
Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite