DURERE Tatăl poliţistului băgat în comă de un interlop: “Am obosit, iar Codruţ nu şi-a revenit! Dumnezeule, cu ce am greşit?”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Oprea, tatăl poliţistului din Târgovişte care de zece luni este în comă, se simte sleit de puteri deşi în fiecare zi trăieşte cu speranţa că fiul său în vârstă de 24 de ani îşi va reveni. Între timp, Codruţ a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale.

Citeşte şi: UPDATE: EXCLUSIV Tatăl lui Codruţ Oprea: “Doamne, foloseşte-mă ca pe biciul tău dacă băiatul meu va păţi ceva”

UPDATE Tatăl poliţistului băgat în comă de un interlop: „A deschis ochii câteva clipe şi părea vioi“

Medicii despre starea poliţistului bătut de interlop: "Pacientul nu-şi va reveni"

Drumurile zilnice la Spitalul de Urgenţă Floreasca sau în căutare de medicamente, de fiecare dată cu speranţa că fiul său va vorbi şi merge din nou, alte drumuri la Ministerul de Interne sau acasă, la Târgovişte. Aşa decurge de aproape zece luni viaţa lui Adrian Oprea, tatăl poliţistului care a fost lovit cu o sticlă de un interlop şi care de atunci este imobilizat, în comă, în secţia de Terapie Intensivă.

Tatăl polițistului băgat în comă de un interlop: „A deschis ochii și dă semne de înviorare, dar nu-mi zice nimeni când va merge din nou“

“Mă simt foarte obosit. Parcă aş fi drogat, în sevraj, dar încerc să rezist şi să îl văd pe Codruţ bine”, a mărturisit Adrian Oprea pentru Adevărul.

Bărbatul a ajuns să-şi caute o vină pentru cele întâmplate fiului său. “Dumnezeule unde am greşit? Eu sunt de vină. Eu l-am împins să se facă poliţist. Eu i-am insuflat această dorinţă de a face dreptate şi de asta şi-a ales meseria asta”, a mai spus bărbatul.

Codruţ Oprea se află internat în continuare, în comă, în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală.

A fost mutat în salon în urma unei noi operaţii însă tot la Reanimare, într-o zonă septică. Medicii au efectuat o traheostomie astfel încât tânărul poliţist să poată respire mai uşor.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite