MASACRUL DIN COAFOR Răfuială între şeful Poliţiei Române şi cel al Capitalei? Liviu Popa vrea capul Dianei Sarca, cea care l-a acuzat că minte!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, va fi cercetată disciplinar, după ce a declarat că dosarul lui Gheorghe Vlădan avea toate avizele necesare pentru a obţine permisul de portarmă.

Anunţul cercetării a fost făcute de şeful Poliţiei Capitalei, cel care o contrazice pe Sarca.

Martor la crima din Perla: „Am auzit şase bubuituri, apoi am văzut un tânăr plin de sânge alergând spre Urgenţă"

"Doamna Sarca va fi cercetată disciplinar pentru afirmaţiile pe care le-a făcut, atâta vreme cât nu a avut un mandat în acest sens. Doamna Sarca, în calitate de purtător de cuvânt al poliţiei Capitalei, are un mandat pe care îl poate prezenta opiniei publice şi poate să facă orice fel de afirmaţii în interiorul acestui mandat. Din ce am discutat cu şefii ei, nu i-au dat mandat, motiv pentru care este cercetată şi urmează să se stabilească în ce măsură a greşit cu ocazia oferirii acestor informaţii, din punctul meu de vedere, false", a declarat şeful Poliţiei Capitalei, Liviu Popa, citat de RTV.



Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu bărbatul misterios pe care era gelos poliţistul-criminal Gheorghe Vlădan!

image

Din dosarul de port armă al criminalului Gheorghe Vlădan lipseau avizul psihologic şi cazierul juridic, susţine Popa care a adăugat că, dacă acest aviz apare, el îşi va da demisia.

Citeşte AICI portretul-robot al poliţistului asasin şi despre internarea lui la Psihiatrie, în 2010! şi Cum a ajuns poliţist asasinul care a executat opt oameni: promovat de la şofer la agent pe criterii politice!

Acasă la femeia ucisă, în comuna Şirna, judeţul Prahova/ Roberto Sălceanu

Click pe poze pentru fotogalerie cu poliţistul criminal şi soţia sa din perioada în care trăiau o poveste de dragoste incendiară!



Click aici pentru a vedea declaraţia de avere a criminalului Gheorghe Vlădan.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI


image

CITEŞTE MAI MULTE DESPRE ACEST CAZ:

(FOTO/VIDEO) Secretele Florinei, vândute pe 1.000 de lei

Martor la Crima de la Perla: "A început să tragă nebuneşte, în cine apuca"

Portretul-robot al poliţistului Gheorghe Vlădan care a executat opt persoane în centrul Capitalei: 40 de ani, blond, înalt

Viaţa privată a poliţistului-asasin Gheorghe Vlădan. De mai mult timp îşi teroriza soţia: „Ai să plăteşti scump!“. Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

Dă click pe imagini pentru fotogalerie cu asasinul la sediul Electrica!

Declaraţia de avere a criminalului: 1750 ron salariu net lunar, 42.000 de euro datorie la bancă

Viaţa privată a poliţistului-asasin Gheorghe Vlădan: de mai mult timp îşi teroriza soţia: „Ai să plăteşti scump!". Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

Psiholog: După chipul şi asemănarea societăţii, nebunii, tot mai agresivi

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite