FOTO Ce spun prietenii despre victimele lui Huidu. Doi dintre morţi erau patroni la o firmă cunoscută din Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În accidentul produs de Şerban Huidu au murit trei braşoveni, toţi colegi de muncă al firma Toledo. Şoferul Loganului, Ştefan Lungu Balog (55 ani) şi pasagera din dreapta Magda Drăghici (54 ani) au murit pe loc.

Ioan Garbiş (57 ani) a supravieţuit impactului şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Braşov. A fost în comă indusă şi operat de urgenţă. Ieri dimineaţă, bărbatul a murit. Leziunile au fost mult prea grave, iar inima bărbatului a cedat. Ioan Garbiş şi Magda Drăghici erau chiar patronii firmei, iar Ştefan Lungu Balog era angajat ca lacatuş mecanic.

EDITORIAL: Viaţa e un mare cârcotaş, de Grigore Cartianu

Click pe imagini pentru fotogalerie

image
image
image

„Prea multe nu pot să spun. Sumtem alături de familii şi ne facem treaba în continuare", a spus Cristian Pădurariu, despre care se spune că a fost mâna dreaptă a lui Ion Garbiş. Firma Toledo se ocupă cu comercializarea de benzi şi role pentru maşini de ambalat.

Click pe imagini pentru fotogalerie

image
image
image

Ioan Garbiş locuia singur, era divorţat şi nu avea copii. În tinereţe a fost căsătorit, timp de zece ani, cu Cristina Lapis, preşedinta Asociaţiei „Milioane de Prieteni" şi cea care se ocupă de Rezervaţia de urşi de la Zărneşti. Chiar dacă au divorţat în urmă cu 26 de ani, au rămas în relaţii bune. Femeia l-a vizita pe Ioan Garbiş la spital duminică seara. „Arăta foarte rău, foarte lovit. Medicii au făcut tot ce se putea. Mi-am că prognosticul este rezervat", a spus Cristina Lapis. Ioan Garbiş nu avea rude la Braşov. Un văr din Bucureşti se va ocupa de înmormîntare.

Fire veselă

Pe lângă faptul că erau colegi Ioan Garbiş şi Magda Drăghici erau prieteni buni. Magda Drăghici avea 54 de ani şi era divorţată. Avea o fată de 27 de ani. „Era o femeie extraordinară, calculată şi la locul ei. Era o fire deschisă şi foarte sportivă. Îi plăceau schiul şi înotul. Totodată, era şi pe picioare ei. Era administrator la propria ei firmă. Eu am aflat de la televizor ce s-a întâmplat şi nu mi-a venit să cred", a spus o cunoştinţă a victimei, Mariana Popescu.

Familie în stare de şoc

Ştefan Balogh Lungu (55 de ani) era căsătorit şi avea un băiat major stabilit în Bucureşti. Soţia bărbatului a aflat de la presă despre tragedie şi a făcut un şoc. Nu a mai putut spune nimic referitor la tragedie. Ieri femeia nu a fost de găsit, iar vecinii au spus că este plecată să se ocupe de pregătirile de înmormântare.

„Este o adevărată tragedie ce s-a întâmplat şi o mare durere. El era un om excepţional. Avea mâini de aur. Era foarte harnic şi era un om puternic. Îi plăceau foarte mult drumeţiile şi am fost cu el de multe ori în excursii, la Muntele Roşu, Ocna Sibiului, la mănăstirile din Moldova. Era un om spontan şi un om deosebit. Toată noaptea n-am dormit", a spus o vecină de scară, Aurica Pal (56 de ani).

„În viaţa mea nu am văzut un om care să muncească atât de mult. Parcă a murit cineva din familia mea. Din păcate, Dumnezeu îi ia doar pe cei buni", a spus Viorel Burduhosu (58 de ani).

Citiţi şi:

Cine sunt victimele accidentului în care a fost implicat Şerban Huidu

Reacţii puternice după accidentul provocat de Şerban Huidu în care trei oameni au murit

Huidu este la pământ. Medicii declară că starea sa psihică nu este deloc una bună

VIDEO/FOTOGALERIE Accident tragic provocat de „cârcotaşul“ Şerban Huidu. A înviat din morţi şi a ucis trei oameni

Şerban Huidu a declarat la poliţie că maşina sa a derapat. SUV-ul nu avea cauciucuri de iarnă

Cazierul rutier al lui Şerban Huidu conţine 11 sancţiuni. Ultima pentru depăşirea vitezei legale, în august

Avocata Paula Iacob: cum poate scăpa Huidu de puşcărie. Vezi cum şi-a spălat păcatele Carmen Păunescu, cea care a ucis în trafic trei oameni

Socrul lui Huidu: “Şerban este distrus de cele întâmplate”

VIDEO-SIMULARE Ce viteză avea Șerban Huidu în momentul impactului fatal?

Imagini înfiorătoare cu Loganul făcut praf după accidentul în care a fost implicat Şerban Huidu

Poliţia Română despre accidentul cu trei morţi provocat de Huidu: "Chiar în luna august, Şerban Huidu a pierdut şase puncte pentru că nu a respectat viteza legală"

VIDEO Şerban Huidu, victima vitezei sau o persoană înnebunită după adrenalină?

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite