Reacţii puternice după accidentul provocat de Şerban Huidu în care trei oameni au murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şerban Huidu, prezentator tv
Şerban Huidu, prezentator tv

Realizatorul TV Şerban Huidu  a provocat, duminică, în jurul orei 11.55, la ieşirea din localitatea braşoveană Timişul de Sus, un accident după ce a pătruns cu maşina pe contrasens, pe un carosabil umed, şi a lovit un autoturism Dacia Logan în care se aflau trei persoane. Toate cele trei persoane au decedat.

Reacţiile faţă de tragedia în care a fost implicat Şerban Huidu au fost de la susţinere până la critică:

Socrul lui Huidu: “Şerban este distrus de cele întâmplate”

Matei Vintilă, socrul cârcotaşului, este foarte îngrijorat de starea de sănătate a fiicei sale şi a spus că Şerban Huidu este marcat de cele întâmplate. Vezi aici detalii!

Rudele lui Huidu: “V-am spus că nu vrem să declarăm nimic”

O femeie care a răspuns pe numărul de telefon al tatălui cârcotaşului, Florin Huidu, a spus răspicat că nu vrea să dea nicio declaraţie referitoare la nefericitul eveniment. Vezi aici detalii!

George Stanca: „Viaţa lui Huidu va fi afectată într-o măsură absolut revoluţionară!“

„E o mare nenorocire pentru Huidu. Nu doresc nimănui, nici măcar lui Badea sau Oanei Zăvoranu, «prietenii» lui Şerban să păţească aşa ceva", a declarat George Stanca despre accidentul Cârcotaşului. Vezi aici detalii!

Psihologul Mugur Ciumăgeanu: „Speculaţiile că accidentul lui Huidu de la schi ar avea legătură cu cel de ieri nu sunt întemeiate“

Coordonatorul Centrului Naţional de Sănătate Mintală, Mugur Ciumăgeanu, a explicat, pentru „Adevărul“, că între accidentul pe care l-a suferit Şerban Huidu anul trecut la Innsbruck, în Austria, şi evenimentul de ieri nu poate fi găseită o legătură psihologică, ci una cel mult neurologică. Vezi aici detalii!

Cronicuţa, sub semnul tragediei! Paul Tecuceanu: „Ghinioanele se ţin lanţ, moartea fratelui meu, accidentul fratelui lui Huidu, cel de la schi şi acum accidentul rutier“

Fratele regretatului actor, Toni Tecuceanu care a murit la începutul anului trecut, speră ca vedeta de la Prima Tv să reuşească să treacă şi peste această tragedie de care este sigur că Huidu va rămâne marcat toată viaţa. Vezi aici detalii!

Astrolog: Şerban Huidu este născut în zodia dezastrelor

„Cârcotaşul“ Şerban Huidu a fost implicat, duminică, într-un accident soldat cu trei morţi, oamenii legii afirmând că vina este a prezentatorului TV, care este cercetat pentru ucidere din culpă. Vezi aici detalii!

Avocata Paula Iacob: cum poate scăpa Huidu de puşcărie

În urmă cu şapte ani, lângă municipiul Craiova se petrecea unul dintre cele mai grave accidente rutiere întâmplate vreodata in judetul Dolj. Soţia senatorului Adrian Păunescu, Carmen, aflată la volanul unui autoturism de teren, a ucis trei dintre cei patru membri ai familiei Burlan, care se aflau într-o Dacia Nova. Vezi aici detalii!

Ilie Năstase: Iese dintr-un accident foarte periculos, intră în ceva şi mai rău! Ăsta e ghinion!

Fostul jucător de tenis, care este prieten foarte bun cu Şerban Huidu, a declarat, la Realitatea TV, că nu a apucat să vorbească cu prezentatorul TV şi îi este foarte greu să-i dea sfaturi în aceste circumstanţe. Vezi aici detalii!

Teo Trandafir: Nu a crezut că o să i se întâmple lui

Într-o intervenţie telefonică într-o emisiune de la Antena3, Teo Trandafir a comentat tragicul accident rutier provocat de Şerban Huidu. Vezi aici detalii!

Cine se bucură de răul lui Huidu? Zăvoranu: Să dispară acest individ care nu foloseşte la nimic bun

Prezentator al unei emisiuni TV de satiră, Şerban Huidu şi-a atras de-a lungul anilor antipatiile multor oameni din showbiz-ul românesc şi nu numai. Printre cei cu care „cârcotaşul" a intrat în conflict verbal de-a lungul timpului se numără şi Oana Zăvoranu. Vezi aici detalii!

Gigi Becali: Dumnezeu să-i ierte pe oamenii ăia!

Finanţatorul echipei Steaua a fost singurul care s-a gândit la victimele nevionavate care au murit în urma accidentului rutier produs de Şerban Huidu! Vezi aici detalii!

Mircea Badea: Băieţaşul ăsta prost se credea într-un film intitulat "Huidu recuperat 100%"

Mircea Badea nu s-a putut abţine, până la urmă, să nu-i adreseze câteva cuvinte lui Şerban Huidu după ce a produs un accident rutier în care au murit trei oameni nevinovaţi. Vezi aici detalii!

Mircea Badea: Nu mă interesează. Nu dau doi bani pe el

Mircea Badea a comentat succint tragicul accident rutier provocat de Şerban Huidu, în urma căruia trei oameni şi-au pierdut viaţa. Vezi aici detalii!

VIDEO/FOTOGALERIE Accident tragic provocat de „cârcotaşul“ Şerban Huidu. A înviat din morţi şi a ucis trei oameni

Şerban Huidu (35 de ani) a produs duminică un accident, la ieşirea din localitatea braşoveană Timişul de Sus din cauză că nu a adaptat viteza la condiţiile de drum. Vedeta de televiziune se afla la volanul unui SUV marca Mercedes împreună cu soţia Cristina, cei doi copii minori şi bona lor. El venea de la Bucureşti şi se îndrepta spre Braşov. Într-o curbă la dreapta a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens, unde a izbit în plin un autoturism Dacia Logan, care mergea spre Bucureşti. În urma accidentului trei oameni, toţi pasageri ai Daciei Logan, au murit. Vezi aici detalii!

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite