Cine sunt victimele accidentului în care a fost implicat Şerban Huidu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şerban Huidu a fost implicat duminică într-un groaznic accident, la ieşirea din localitatea braşoveană Timişul de Sus, la mai puţin de doi kilometri de locul în care rămăsese fără permis pentru o depăşire neregulamentară, în urmă cu doi ani.

Maşina vedetei a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de un autoturism marca Dacia Logan ce venea regulamentar din sensul opus.

EDITORIAL: Viaţa e un mare cârcotaş, de Grigore Cartianu

Alături de Şerban Huidu în maşină se mai aflau soţia sa, cei doi fii şi bona copiilor.

Click pe imagini pentru fotogalerie

image
image
image

În Logan se aflau trei braşoveni. Doi dintre ei, Lungu Ştefan Balogh, şoferul de 55 de ani şi Magda Drăghici, ocupanta locului din dreapta, de 54 de ani, au murit.  Cel de-al treilea pasager, Ion Garbiş de 54 de ani, care se afla pe bancheta din spate a ajuns în stare gravă la spital. „Rănitul avea sânge în cavitatea toracică. Este în comă indusă şi a fost supus unor intervenţii chirurgicale de urgenţă“, a declarat dr. Cristina Vecerdi, şeful Unităţii de Primire Urgenţe Braşov.

Click pe imagini pentru fotogalerie

image
image
image

Cei trei pasageri ai Daciei erau colegi de serviciu şi călătoreau împreună cu maşina firmei Toledo din Braşov la care lucrau.

Citiţi şi:

Procurorii au anunţat noutăţi în cazul Huidu: „Este cercetat pentru ucidere din culpă“

Poliţia Română despre accidentul cu trei morţi provocat de Huidu: Prima variantă este că maşina ar fi derapat din cauza vitezei

VIDEO/FOTOGALERIE Accident tragic provocat de „cârcotaşul“ Şerban Huidu. A înviat din morţi  şi a ucis trei oameni

A murit Ioan Garbis, singura victimă care iniţial supravieţuise în urma accidentului produs de Şerban Huidu. Inima sa nu a mai rezistat

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite