Accident cumplit la Braşov: două fete au murit, iar o a treia este în comă la spital / UDTATE (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident cumplit la Braşov
Accident cumplit la Braşov

Echipajele de intervenţie au fost alertate la serviciul unic 112 pentru a interveni la un accident care a avut loc în jurul orei 23.45, în municipiul Braşov.

CITEŞTE ŞI:

Cătălin Chiţa a ucis două fete, dar spune că nu e şmecher

11.10.2010 ora 10.45 Veşti bune de la Spitalul Judeţean. Managerul unităţii, dr. Marius Neculoiu, ne-a declarat că starea Andreei s-a îmbunătăţit. „Pacienta a ieşit din coma profundă şi este într-o comă superficială, cu stări agitate. Nu are fracturi sau alte lovituri. Este vorba de un edem cerebral, fără hematoame. Suntem optimişti în privinţa evoluţiei stării pacientei“, a precizat Neculoiu. 

Şmecherul braşovean care a ucis două fete, anchetat de procurori

11.10.2010 ora 8.54 „Loredana mai are un frate, mai mic. Ea, anul acesta, trebuia sa dea bacul, era clasa a 12-a, la Mircea Cristea. Era o fata mult prea frumoasa,mult prea plina de viata, era o fata care totdeauna avea zambetul pe buze si totdeauna binedispunea lumea. Sărea in ajutorul oricui. In trecut a lucrat la clubul Kasho, iar In prezent lucra la pizzeria Napoli de pe strada Uranus, impreuna cu Andreea (fata din accident). Mai mult nu cred ca mai pot spune, ma doare tare si inca suntem socati cu totii. Nu ne vine sa credem. Astazi, la ora 10, dorim sa o ducem acasa, pentru ca in seara aceasta va avea loc priveghiul“, ne-a povestit Gabriel.

LOREDANA A FOST CONDUSĂ PE ULTIMUL DRUM

11.10.2010 ora 7.15 Gabriel Drumea, unul dintre cei mai buni prieteni ai Loredanei Biciuişcă, una dintre fetele care a murit în accident, ne-a trimis o poza cu tânăra, pentru ca toţi prietenii ei să rămână cu ea vie în amintire.

image

10.10.2010 ora 16.45 Ramona era studenta anul I şi era unicul copil al familiei Pasăre. „A intrat anul acesta la facultate, la Limbi străine, englez-franceză. Şi-a dorit foarte mult să intre la facultate. Încă din liceu a studiat foarte serios franceza şi engleza. Era tot timpul veselă şi optimistă, încerca să-i încurajeze pe cei din jur, era plină de viaţă", a precizat Raluca. Ea nu ştie cine erau băieţii din maşină, pentru că Ramona nu avea o relaţie serioasă cu un băiat. „Şi pe Andreea o cunosc, încă din liceu. Eram toate trei prietene. Ceilalţi din maşină cred că sunt, probabil, prieteni din copilărie, care stau în zonă...".

Şmecherul care le-a ucis pe Ramona şi Loredana este un vitezoman recidivist

Accident cumplit la Braşov

Andreea (stânga) se zbate între viaţă şi moarte la Spitalul Judeţean Clinic de Urgenţă Braşov. Ramona (dreapta) a plecat în lumea celor drepţi.

10.10.2010 ora 15.00 Tinerii implicaţi în accident se pare că se întorceau către casă. Raluca Ichim, prietena Ramonei şi a Andreei, a declarat în exclusivitate, pentru „Adevărul de seară", că fetele locuiesc în acelaşi bloc, în cartierul Noua. „Am fost colegă de bancă cu Ramona chiar din clasa a noua. Nu pot să înţeleg cum a avut loc o asemenea nenorocire", ne-a spus tânăra, vizibil afectată de nenorocire.

Accident cumplit la Braşov
Accident cumplit la Braşov

Ramona, alături de colegi, la propria petrecere de majorat.

Accident cumplit la Braşov

Ramona, în centru, alături de colegele de clasă, în Piaţa Sfatului din Braşov.

10.10.2010 ora 12.30 Cercetările poliţiştilor de la Circulaţie au stabilit că dramaticul accident s-a produs pentru că şoferul maşinii nu a adaptat viteza la condiţiile de drum. Carosabilul era umed, aproape de îngheţ, şi din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum conducătorul auto a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune laterală cu un stâlp", a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Braşov, subcomisarul Cosmin Giosanu.

Poliţiştii spun că l-au testat pe şofer cu aparatul etilotest, care a arătat că şoferul ar fi consumat băuturi alcoolice, dar în cantitate redusă. Potrivit etilotestului, conducătorul auto avea o alcoolemie de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. „El a fost condus la Spital Judeţean Braşov pentru recoltarea de probe biologice şi de-abia în urma analizei de sânge ne vom putea pronunţa", a mai spus subcomisarul Cosmin Giosanu.

Poliţiştii spun că, potrivit legislaţiei rutiere, se consideră contravenţie şi pot aplica sancţiuni începând de la alcoolemie de 0,11 mg/l alcool pur în expirat, evidenţiată de aparatul etilotest.  

Tănărul care se afla la volanul maşinii se numeşte Cătălin Chiţa şi are 21 de ani. Braşoveanul avea permis de conducere de 2 ani.

Cele două tinere care şi-au pierdut viaţa în urma accidentului se numeau Florina Ramona Pasăre, 20 de ani, şi Loredana Elena Buciuşcă, 20 de ani. Cea de-a treia tânără implicată în accident, care se află în comă la spital, se numeşte Andrea Şerban şi are tot 20 de ani.

Accident cumplit la Braşov

10.10.2010 ora 00.40 Două fete au murit strivite, iar o a treia a fost dusa de echipajul SMURD la Spitalul Judeţean Braşov. În total au fost cinci victime implicate în terifiantul accident, doi băieţi şi trei fete, toţi tineri în jurul a 25 de ani. Băieţii, respectiv şoferul şi pasagerul din dreapta sunt nevătămaţi, iar acum dau declaraţii poliţiştilor. Unul dintre martori susţine că şoferul ar fi cunoscut ca fiind un şmecher care participă la „liniuţele“ nocturne - cursele ilegale de viteză.

Accident cumplit la Braşov

10.10.2010 ora 00.15 Reporterul „Adevărul de Seară“ Bogdan Crăciun a ajuns la locul accidentului. În acest moment medicii de la Ambulanţă încearcă să resusciteze una dintre victime. Un autoturism marca Volkswagen a spulberat efectiv stâlpul cu care a intrat în coliziune

Accident cumplit la Braşov

10.10.2010 ora 00.07 Mai multe echipaje ale Ambulenţei au fost solicitate la locul accidentului. Este vorba de un autoturism care s-a lovit violent de un stâlp de pe marginea Bulevardului Carpaţi, în dreptul stadionului Metrom. Din primele informaţii ar fi vorba de mai multe victime, dintre care două sunt în stare extrem de gravă sau chiar ar fi decedat.

Accident cumplit la Braşov

9.10.2010 ora 23.55 Potrivit dispeceratului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă,  la locul accidentului a fost solicitată şi prezenţa autospecialei de descarcerare.

CITEŞTE ŞI

Timişoara: Şmecherii vitezomani ies nevinovaţi din accidente grave (GALERIE FOTO)

Timişoara: VIDEO Sârbii filmaţi gonind cu 240 de km/h prin oraş scapă de Poliţia Rutieră la fel ca mulţi alţi şmecheri (UPDATE)

EXCLUSIV Şmecherul cu Ferrari: „Am condus în România cinci ani fără permis şi nu m-a oprit poliţia"

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite