Timişoara: VIDEO Sârbii filmaţi gonind cu 240 de km/h prin oraş scapă de Poliţia Rutieră la fel ca mulţi alţi şmecheri (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii au filmat cursa nebună şi au postat filmul pe youtube fără să le fie frică de faptul că poliţia ar putea să îi caute. În filmul pe care l-au postat pe internet acum zece luni, sârbii îşi arată chiar şi feţele. În ciuda acestui fapt Poliţia Rutieră nu a reuşit să-i identifice şi să-i tragă la răspundere. 

Citeşte despre cum scapă basma curată şmecherii vitezomani care au provocat accidente grave în Timişoara:


Mai citeşte:

Cei doi inconştienţi s-au filmat în timp ce rulau cu 240 de kilometri la oră pe drumurile din Timişoara., după ce s-au fotografiat într-un fast-food şi în faţa Stadionului Dan Păltinişanu. Unul dintre ei a pozat chiar în faţa bolidului BMW cu care cei doi au făcut apoi cursa nebună.  

 Tinerii au pus în pericol viaţa celorlaţi şoferi se aflau la volan prin zonă. Ei  urmăresc încântaţi cum acul kilometrajului ajunge de la 200 de km/h la 240 de km/h şi râd când trec cu viteză pe lângă indicatorul care stabileşte limita de viteză la 70 de km/h.

În film tinerii spun chiar că speră ca ceea ce fac să ajungă un subiect de presă. Aceştia au gonit cu bolidul de lux pe principalele bulevarde ale oraşului după ce, la începutul cursei, s-au fotografiat lângă maşina BMW în zona stadionului Dan Păltinişanu.






Poliţia Rutieră doarme în timp ce şmecherii îşi fac de cap

Înregistrarea video cu tinerii care gonesc nebuneşte prin Timişoara a fost realizată acum 10 luni, perioadă în care Poliţia Rutieră nu a reuşit să-i identifice şi să-i tragă la răspundere.  Oficial, vreprezentanţii Poliţiei Rutiere nu au dorit să comenteze situaţia, rezumându-se să transmită doar că nu cred că este posibilă identificarea celor doi doar în baza fotografiilor din filmul de pe youtube.  Până la acest moment autorităţile nu ştiu nici dacă tinerii au adus o maşină înmatriculată în România. Atitudinea poliţiştilor timişoreni este în contrast cu cea a colegilor lor din Cluj, spre exemplu, unde cei care au postat astfel de filme pe youtube au ajuns să fie anchetaţi.

VIDEO 2 / Septembrie 2009: Alt şmecher cu BMW îşi face de cap într-o intersecţie din oraş

Şmecherii sunt stăpânii şoselelor

Şmecherii cu bolizi de lux, care fac raliuri pe străzile Timişorei, profită de atitudinea pasivă a Poliţiei Rutiere, chiar şi atunci când se ajunge la accidente grave. Numai pe o singură stradă din oraş, strada Cluj, au avut loc, în decurs de un an, mai multe accidente grave provocate de şmecheri care au făcut exces de viteză. 

Provoacă accidente greve şi scapă uşor

Unul dintre cele mai grave accidente petrecute anul acesta pe strada Cluj , în zona Complexului Studenţesc a avut loc în 23 septembrie, în faţa Liceului de Muzică „Ion Vidu”. Un tânăr de 21 de ani conducea cu viteză un Volgswagen Golf dinspre bulevardul Vasile Pârvan spre Spitalul Judeţean. Chiar dacă la prima vedere vina îi aparţine şoferului vitezoman, poliţiştii rutieri, l-au găsit vinovat pe conducătorul unei Dacii Logan. Poliţiştii spun că şoferul Loganului nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers şi i-a ieşit în faţă şoferului vitezoman.



Autoturismul Golf s-a izbit de Logan apoi a lovit troleibuzul care circula regulamentar din sens opus. La rândul său Loganul a lovit o altă maşină.  „M-am trezit cu Golful în faţă. Nu am mai apucat decât să frânez. Nu a fost nimeni din troleibuz rănit”, a spus şoferul de pe mijlocul de transport în comun, Ioan Zaharia. Acesta a spus că maşina care l-a lovit avea cel puţin 70 de kilometri pe oră. În urma accidentului şoferul vitezoman a fost grav rănit. 

VIDEO 3 / Aprilie 2009: Şmecher cu BMW se crede în filmul "The Fast And The Furious: Tokyo Drift"



A ajuns pe trotuar

Tot pe strada Cluj din Timişoara, şoferul unui Peugeot 607 (foto jos) a condus cu viteză, a pierdut controlul volanului şi a ajuns pe trotuar, unde s-a lovit de un copac şi a revenit pe carosabil. Numai ora târzie din noapte şi faptul că nu a circulat nimeni pe trotuar au făcut să nu fie victime umane. Singurul rănit a fost şoferul, iar limuzina de lux a fost distrusă.



A intrat în curtea casei

Pe aceeaşi stradă, tot anul acesta, şoferul unui Volgswagen Golf (foto jos) a aterizat în curtea unei case. Şoferul a explicat atunci că airbagul s-a declanşat şi astfel a ajuns pe trotuar apoi în curtea casei. Martorii au spus însă că şoferul avea viteză şi a pierdut controlul volanului.




VIDEO 4 / Septembrie 2009: Şmecher cu BMW îşi face de cap într-o altă intersecţie din oraş





A băgat bolidul BMW în magazin

La câţiva metri de strada Cluj, pe strada Arieş s-a petrecut un alt accident cu maşină de şmecher pe trotuar. Şoferul unui BMW X5 venea dinspre Spitalul Judeţean, nu a mai putut lua curba şi a intrat cu bolidul în supermarketul Profi. Mai mult decât atât, şoferul a fugit de la locul accidentului. Şoferul a luat o amendă şi a fost acţionat în instanţă de conducerea magazinului pentru distrugere.



Poliţia Rutieră nu a reuşit să prezinte nici până acum vreo măsură legală luată împotriva şoferilor care au provocat accidentele de mai sus. Mai mult chiar, aproape în fiecare noapte pe strada Cluj şi pe alte străzi din apropierea Stadionului Dan Păltinişanu, şmecherii cu maşini scumpe îşi fac de cap.

VIDEO 5 / Septembrie 2009:  Alt şmecher cu BMW face circ în parcarea unei reprezentanţe auto

image
image
image
image

"Bă fraiere, eu sunt prieten cu Bolbos, şeful Poliţiei Rutiere!"

Şmecherii cu maşini de fiţe, care fac raliuri prin oraş nu se rezumă doar să sfideze legea. Aceştia ajung chiar să ameninţe alţi şoferi folosind chiar numele unor şefi din Poliţia Rutieră. Un astfel de incident este anchetat de Secţia 5 a Poliţiei Municipiului Timişoara. Poliţiştii încearcă să-l găsească pe proprietarul unui autoturism Volgswagen Jeta care a ameninţat un alt şofer în trafic chiar cu numele şefului Poliţiei Rutiere Timiş, Florin Bolbos. "Băi fraiere, eu suint prieten cu şeful Poliţiei, Florin Bolbos. Acum îl sun dacă vreau, băi fraiere. Vrei să îţi dau numărul lui ? Înţelegi fraiere că mie nu imi face poliţia nimic! Dacă mă dau jos la tine îţi şi trag una!", a ameninţat în plin trafic şmecherul cu Volgswagen. "Nu îl cunosc, habar nu am cine este", a susţinut Bolbos. Acesta susţine că, în mai multe situaţii, diverse persoane ar fi folosit numele lui pentru a intimida chiar şi agenţii de poliţie. Relaţia cu care s-a lăudat şmecherul cu Volgswagen a intrat şi în atenţia Corpului de Control al şefului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş.  

VIDEO 6 / Martie 2009 Sârbii din Timişoara s-au mai filmat circulând cu 260 de km/h pe Autostrada Soarelui:




Citeşte despre cum sfidează Codul Rutier chiar agenţii Poliţiei Rutiere:

Radarul Poliţiei Rutiere sfidează Codul Rutier pe Calea Şagului VIDEO


Mai citeşte:


(VIDEO) O motociclistă „zboară” cu aproape 200 km/h pe şoseaua morţii din Timiş

VIDEO Şmecherii îşi bat joc pe youtube de poliţiştii din capitala Banatului

VIDEO Şmecher cu BMW urmărit de Poliţie cu 215 km/h pe şoseaua către graniţa cu Ungaria

VIDEO Femeie izbită pe trecerea de pietoni sub ochii poliţiştilor de la Rutieră

VIDEO Şmecher cu BMW pierde controlul volanului la 120 de km/h


Citeşte despre un şşmecher cu Ferrari care a condus cinci ani fără permis prin România:

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite