Braşov: Loredana, condusă pe ultimul drum

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Familia şi prietenii şi-au luat adio de la Loredana Foto: Bogdan Crăciun
Familia şi prietenii şi-au luat adio de la Loredana Foto: Bogdan Crăciun

Apropiaţii şi-au luat rămas bun de la tânăra care a fost ucisă în teribilul accident produs sâmbătă noaptea. Mâine, va fi condusă pe ultimul drum şi Ramona, cea de-a doua fată care a pierit în carnagiul de pe strada Carpaţilor.

Loredana Biciuşcă a fost condusă, astăzi, pe ultimul drum de rude şi prieteni. Loredana a fost îmbrăcată în rochie albă, de mireasă. Împietriţi de durere, apropiaţii tinerei şi-au luat cu greu rămas bun de la tânăra care a plecat în Împărăţia Cerurilor mult prea devreme.

„Nu pot să mă gândesc că nu mai este. Am vorbit cu fetiţa mea chiar sâmbătă seara, înainte de nenorocire. M-a sunat pe la ora 22.00, să mă întrebe dacă mai poate sta în oraş o oră şi i-am dat voie . Era foarte fericită şi ultimele ei cuvinte au fost «Pa mami, te iubesc!» Vroia să fie poliţistă şi dorinţa ei cea mai mare era să îmi cumpere o casă, ca să nu mai stăm în chirie. S-a dus şi la preselecţie la emisiunea «Dansez pentru tine», numai pentru a putea lua o casă", spune Lenuţa Biciuşcă, mama Loredanei.

brasov

„Impresionezi o fată cu o floare, nu cu viteza!"

Prietenii Loredanei sunt şi ei împietriţi de durere şi îl condamnă pe şoferul care le-a condus la moarte.

brasov

„Eram prietene de opt ani şi mi-era ca o soră. Nimeni nu-i va putea lua locul în sufletul meu. Deea, fata care a scăpat e tot prietena mea. Nu i-aş dori acestui tânăr, care era la volan, să simtă ce simţim noi în aceste momente. Trebuia să se gândească la faptul că are patru suflete în maşină. Dacă vroia să se dea mare, trebuia să se ducă singur. Impresionezi o fată cu o floare, nu cu viteza la volan. Nici nu ştiu cine este acest tânăr", a spus Mihaela Mocanu.

Loredana Biciuşcă a fost înmormântată azi, în Cimitirul Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril .

Ramona Pasăre, a doua fată decedată în accident, va fi înmormântată mâine, în Cimitirul Noua.    

Şoferul este un vitezoman recidivist

image

Cătălin Chiţa, de 21 de ani, figurează în evidenţele Poliţiei cu mai multe contravenţii. Din noiembrie 2008, de când a obţinut permisul de conducere, şi până în prezent, tânărul are şase amenzi pentru viteză, dar şi pentru alte abateri: a depăşit neregulamentar, nu a circulat cu luminile aprinse sau nu a purtat centura de siguranţă. Acum este cercetat în stare de libertate pentru ucidere din culpă. Riscă până la 15 ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat de moartea celor două tinere.

Cătălin Chiţa a condus băut

Sâmbătă seara, Ramona Pasăre, Loredana Biciuşcă şi Andreea Şerban au ieşit în oraş. S-au întâlnit cu Cătălin Chiţa, care s-a oferit să le conducă acasă. Cei patru s-au urcat în maşină, deşi Cătălin Chiţa băuse, având o alcoolemie de 0,09 în etilotest. Pe strada Carpaţilor, şoferul a intrat  cu viteză într-un stâlp. Ramona şi Loredana au murit, iar Andreea, cea dea treia ocupantă a maşinii este în comă, la spital.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite