Braşov: Cătălin Chiţa a ucis două fete, dar spune că nu e şmecher

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cătălin Chiţa, şoferul maşinii morţii ne-a scris pe adresa redacţiei. Marea lui supărare este că a fost catalogat drept şmecher. Tânărul conducea un VW Golf 4 tunat, vopsit „cameleon". Deşi pretinde că nu e şmecher, Cătălin a luat şase amenzi, în doar doi ani, pentru viteză excesivă şi depăşiri ilegale.

Cătălin Chiţa este deranjat de faptul că am relatat că a ucis două tinere nevinovate. Vă prezentăm mesajul acestuia, sosit pe email-ul redacţiei, fără corecturi. „Buna ziua, mă numesc Chiţa Cătălin. Sunt băiatul cu accidentul (şoferul) de pe Carpaţilor. Nu vreau să sune a ameninţare către dumneavoastră, dar vă rog să ştergeţi, sau daca nu să modificaţi ştirea cu mine!!!!! Cum pute-ţi să scrie-ţi că eu le-am ucis ?!.........crede-ţi că eu am vrut?!...scrie-ţi adevărul 100% despre accident şi despre mine(mă refer la alcoolemie, că sunt şmecher şi concuram la curse şi multe alte prostii!!). Dacă nu, va dau în judecată!.......pentru că lumea poate vă crede!!!!.....Numai eu cu prietenul meu din dreapta ştim cum a fost şi fetele de acolo de sus!!!( D-zeu să le ierte şi ele ştiu că am ţinut la ele şi nu le-aş fi vrut răul niciodata pt k le-am fost un prieten bun!!!).

VEZI AICI FOTO ŞI CUM A AVUT LOC ACCIDENTUL

Pentru că tânărul Cătălin ne-a cerut un număr de telefon al Redacţiei Adevărul de Seară Braşov, acesta este: 0268 419 379.

Accident cumplit la Braşov

După ce marţi a fost înmormântată Loredana Biciuşcă, astăzi, apropiaţii o vor conduce pe ultimul drum şi pe Ramona Pasăre. Înmormântarea va avea loc astăzi, la ora 13.00, în cimitirul din Noua. Rudele au luat decizia de a o conduce pe Ramona pe ultimul drum de-abia astăzi pentru ca mama tinerei să poată ajunge din Italia în România.

LOREDANA A FOST CONDUSĂ PE ULTIMUL DRUM

image

Părinţii vor să se facă dreptate

Părinţii Ramonei sunt distruşi de durere. Fata era unicul copil al familiei. Tânăra era studentă în anul I, la Facultatea de Limbi Străine, la secţia engleză-franceză. „Visul ei era să devină stewardesă. De aceea a şi luptat să intre la limbi străine, dar acum...Mi-a distrus copilul, s-a dus visul şi dorinţa ei... S-a dus totul...Şoferul a distrus trei familii. Nimănui nu-i doresc să treacă prin durerea de a-şi îngropa copilul. Acum două zile şoferul a trimis doi băieţi care au adus o coroană. Pe coroană se vede că numele a fost modificat din «Chiţa Cătălin» în «Ghiţă Cătălin». Noi nu ne-am dat seama cine sunt că alfel îi luam la întrebări. Oricum, nu ştiu cu ce intenţie a trimis coroana", a spus, plângând în hohote, Ioan Pasăre, tatăl fetei.

Şmecherul braşovean care a ucis două fete, anchetat de procurori

image

Părinţii celor două tinere (Loredana Biciuşcă şi Ramona Pasăre) intenţionează să se alieze într-un proces împotriva şoferului care le-a distrus viaţa. „Vrem să mergem în instanţă ca şoferul să plătească pentru nenorocirea ce ne-a adus-o. El este principalul vinovat. Având pasageri în maşină trebuia să-şi asume răspunderea şi să conducă prudent. Vrem ca justiţia să facă dreptate, însă pe copilul nostru nu poate să-l aducă nimeni înapoi", a mai spus tatăl Ramonei.

Şmecherul care le-a ucis pe Ramona şi Loredana este un vitezoman recidivist

image

Prietenii Ramonei spun că aceasta era tot timpul veselă şi optimistă şi că încerca să-i încurajeze pe cei din jurul ei. „Am copilărit împreună, dormeam şi mâncam doar împreună. Era o fată minunată şi plină de viaţă", ne-a spus o vecină de pe scară, Roxana Bosnea.

image

Cea de-a treia tânără implicată în accident, Andreea Şerban (20 ani) a ieşit din comă profundă şi este într-o comă superficială la Spitalul Judeţean Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite