Timişoara: Şmecherii vitezomani ies nevinovaţi din accidente grave (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Şmecherii vitezomani ies nevinovaţi din accidente grave (GALERIE FOTO)
Timişoara: Şmecherii vitezomani ies nevinovaţi din accidente grave (GALERIE FOTO)

În ultimul an pe strada Cluj din Timişoara au avut loc mai multe accidente grave, în urma cărora numai o minune a făcut să nu fie victime.

Un grav accident rutier a avut loc aseară pe strada Cluj , în zona Complexului Studenţesc, în faţă la Liceul de Muzică „Ion Vidu”. Un tânăr de 21 de ani conducea cu viteză un Volgswagen Golf dinspre bulevardul Vasile Pârvan spre Spitalul Judeţean. Chiar dacă la prima vedere vina îi aparţine şoferului vitezoman, poliţiştii rutieri, l-au găsit vinovat pe conducătorul unei Dacii Logan. Poliţiştii spun că şoferul Loganului nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers şi i-a ieşit în faţă şoferului vitezoman.

image



Autoturismul Golf s-a izbit de Logan apoi a lovit troleibuzul care circula regulamentar din sens opus. La rândul său Loganul a lovit o altă maşină.  „M-am trezit cu Golful în faţă. Nu am mai apucat decât să frânez. Nu a fost nimeni din troleibuz rănit”, a spus şoferul de pe mijlocul de transport în comun, Ioan Zaharia. Acesta a spus că maşina care l-a lovit avea cel puţin 70 de kilometri pe oră. În urma accidentului şoferul vitezoman a fost grav rănit.

image



Un alt accident grav a avut loc pe aceeaşi stradă în urmă cu aproximativ un an. Şoferul unui Peugeot 607 (foto jos) a condus cu viteză, a pierdut controlul volanului şi a ajuns pe trotuar, unde s-a lovit de un copac şi a revenit pe carosabil. Numai ora târzie din noapte şi faptul că nu a circulat nimeni pe trotuar au făcut să nu fie victime umane. Singurul rănit a fost şoferul, iar limuzina de lux a fost distrusă.

image



Pe aceeaşi stradă a avut loc un alt eveniment rutier din categoria „Cocoană”. Şoferul unui Volgswagen Golf (foto jos) a aterizat în curtea unei case. Şoferul a explicat atunci că airbagul s-a declanşat şi astefl a ajuns pe trotuar apoi în curtea casei. Martorii au spus însă că şoferul avea viteză şi a pierdut controlul volanului.

image



La câţiva metri de strada Cluj, pe strada Arieş s-a petrecut un alt accident cu maşină de şmecher pe trotuar. Şoferul unui BMW X5 venea dinspre Spitalul Judeţean, nu a mai putut lua curba şi a intrat cu bolidul în supermarketul Profi. Mai mult decât atât, şoferul a fugit de la locul accidentului. Şoferul a luat o amendă şi a fost acţionat în instanţă de conducerea magazinului pentru distrugere.

image



Dacă ştiţi alte străzi pe care au loc frecvent accidente rutiere grave semnalaţi pe timisoara.adevarul.ro sau la adresa de mail a redacţiei timisoara@adevarul.ro.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite