Timişoara: EXCLUSIV Şmecherul cu Ferrari: „Am condus în România cinci ani fără permis şi nu m-a oprit poliţia”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cosmin Pantea, un timişorean posesor de Ferrari care a agresat în trafic o femeie sub ochii copilului ei de cinci ani, s-a confesat reporterilor Adevarul de Seară. 

UPDATE, ASTĂZI, ORA 12.00:
Timişoara: Şmecherul cu Ferrari: „Puteam să circul fără permis de conducere încă cinci ani dacă nu făceam scandal”


ASTĂZI, ORA 09.15:
Timişoara: EXCLUSIV Şmecherul cu Ferrari: „Nu am avut timp să dau examen pentru permisul de conducere”

Citeşte despre cum scapă basma curată şmecherii care îşi fac de cap pe străzile Timişoarei şi provoacă accidente grave:

VIDEO Sârbii filmaţi gonind cu 240 de km/h prin oraş scapă de Poliţia Rutieră la fel ca mulţi alţi şmecheri (UPDATE)


CITEŞTE ŞI:


Şmecherul cu Ferrari care a bătut o femeie în trafic este infractor în Germania

Şmecherul cu Ferarri care a băutut o femeie în trafic nu are permis de conducere

Timişoara: Dosar penal pentru un şmecher cu Ferarri care a umilit o femeie în trafic

Cosmin Pantea, de 30 de ani, şmecherul cu Ferrari care a lovit o femeie pentru că nu i-a acordat prioritate în trafic săptămâna trecută, a cerut un drept la replică reporterilor Adevărul. El regretă că a agresat-o pe femeie pentru că acum poliţiştii l-au luat în vizor şi nu poate să îşi mai scoată maşina din garaj.

"Puteam să mai conduc încă cinci ani fără probleme"

„Am recunoscut că i-am pus mâna pe cap şi am împins-o. M-am speriat de ea. Era nervoasă şi îmi era teamă că o să îmi zgârie maşina, care este foarte scumpă. Îmi pare rău, pentru că acum nu pot să mai conduc Ferarri. Îl ţin în garaj. Am condus în România timp de cinci ani fără permis de conducere şi nu m-a oprit niciun poliţist. Dacă nu era acest incident mai conduceam încă cinci ani fără nicio problemă”, a declarat astăzi Cosmin Pantea.




Pantea este o mai veche cunoştinţă a poliţiştilor nemţi. Ei i-au anulat carnetul în 2005 pentru că a condus sub influenţa băututilor alcoolice în Germania. „În decembrie 2005 autorităţile germane i-au anulat permisul de conducere”, a declarat comisarul Dumitru Domoşneanu, şeful Poliţiei Rutiere Timişoara.

"Prins fără permis pe autostrada A8 din Germania"
Şmecherul cu Ferrari a fost prins în octombrie 2008, pe autostrada A8 din Germania, fără permis. Cosmin Pantea s-a ales cu un dosar penal pentru conducere fără permis şi lovire săptămâna trecută, după ce a bătut la semafor o şoferiţă căreia tot el ia tăiat calea.

„A coborât din maşină, mi-a dat un pumn în cap şi m-a scuipat. Apoi s-a urcat în maşină şi a plecat, trecând pe roşu”, a povestit femeia, bătută în faţa copilului ei în vârstă de cinci ani. 

Mai citeşte:

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/Timisoara-Smecher Ferrari ce masini a condus.mp3 width=300 height=50 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false






Şmecher cu afaceri cu maşini din Occident
Cosmin Pantea, are 30 de ani şi se ocupă de afaceri cu maşini pe relaţia România-Occident.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/Timisoara-smecherul cu Ferrari recunoaste ca a condus fara permis.mp3 width=300 height=50 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite