Şmecherul braşovean care a ucis două fete, anchetat de procurori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident cumplit la Braşov
Accident cumplit la Braşov

Dosarul accidentului în urma căruia Loredana Biciuşcă şi Ramona Pasăre şi-au pierdut viaţa a ajuns în această dimineaţă pe masa procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov.

VEZI AICI FOTO ŞI CUM A AVUT LOC ACCIDENTUL

„Dosarul s-a înregistrat cu număr unic şi de desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Şmecherul care le-a ucis pe Ramona şi Loredana este un vitezoman recidivist

După ce ieri a fost înmormântată Loredana Biciuşcă, mâine apropiaţii o vor conduce pe ultimul drum şi pe Ramona Pasăre. Înmormântată va avea loc mâine, la ora 13.00, în cimitirul din Noua. Rudele au luat decizia de a o conduce pe Ramona pe ultimul drum de-abia joi pentru ca mama tinerei să aibă timp să ajungă din Italia în România.

LOREDANA A FOST CONDUSĂ PE ULTIMUL DRUM

Ramona era unicul copil al familiei Pasăre. Tânăra era studentă în anul I, iar prietenii ei spun că şi-a dorit foarte mult să intre la facultate, la secţia engleză-franceză. Era tot timpul veselă şi optimistă şi încerca să-i încurajeze pe cei din jurul ei.  

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite