FOTOGALERIE Bran, Bâlea Lac și Salina Turda, promovate în videoclipul Hotel FM, trupa care ne va reprezenta la Eurovision 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hotel FM a filmat videoclipul pentru piesa Change, cu care trupa orădeană ne va reprezenta la Eurovision în luna mai. Videoclipul  are scopul de a promova piesa pentru Eurovision dar și de a promova brandul de țară.

Trupa orădeană Hotel FM își va promova melodia "Change" în toată Europa

Florin Budeu, impresarul lui David Bryan, solistul de la Eurovision: "Cineva urmărește să-l discrediteze"

CITEŞTE AICI detalii despre specialiştii care se ocupă de imaginea băieţilor de la Hotel FM



Dă click pe poză pentru fotogalerie din timpul filmărilor

image

Prin urmare, scenele pentru videoclip au fost filmate în locuri pitorești din țară. "Am încheiat două zile de filmare pentru videoclipul melodiei Change pentru ESC Romania 2011, la Castelul Bran unde ne-am simțit foarte bine și am fost primiți cu căldură de către personalul administrativ, în ciuda faptului că era foarte frig. A doua locație a fost la Bâlea Lac, unde am fost impresionați de biserica și hotelul de gheață. La fel de bine ne-am simțit și le mulțumim pe această cale celor de la Cheile Grădiștei pentru ospitalitate și pentru faptul că au ținut personalul peste program să ne aștepte cu masa", a povestit Alex Szuz, pe pagina lui de Facebook.  Potrivit componentului trupei, în ultima zi au filmat la Salina Turda.
 "A fost foarte frumos, va ieși un videoclip nemaipomenit. Am filmat în locuri foarte pitorești și am avut parte de niște gazde care ne-au primit cu multă căldură", a declarat liderul trupei, Gabriel Băruță, pentru Adevărul de Seară Oradea. El a spus că a fost impresionat de Hotelul de Gheață și Biserica de Gheață de la Bălea, unde au avut și ceva emoții din cauză că exista riscul să rămână blocați pe munte. "A fost foarte frumos, dar am înghețat puțin de frig la Bâlea. Dârdăiam de frig și ne grăbeam să terminăm filmarea să prindem telecabina pentru că se anunțase că s-ar putea să se înrăutățească vremea și riscam să rămânem blocați pe munte", a povestit Băruță.



Dă click pe poză pentru o fotogalerie cu locurile pitorești în care a fost filmat videoclipul piesei Change. FOTO: Alex Schiau

image

El a precizat că videoclipul piesei Change va fi gata în cel mult o lună. Videoclipul a fost realizat de Dan Manoliu și Edi Schneider. "Prin videoclip se dorește și promovarea brandului de țară, nu doar a piesei. Filmările încep săptămâna viitoare. Vom filma în studio, dar și în locuri reprezentantive din punct de vedere turistic, pentru țara noastră. Unul va fi Bran", a declarat astăzi Gabriel Băruță, compozitorul piesei "Change".

Vezi aici cât e de sexy David Bryan, solistul de la Eurovision

Povestea orădenilor de la Hotel FM, trupa care ne va reprezenta în acest an la Eurovision

VIDEO Orădenii de la Hotel FM vor reprezenta România în finala Eurovision de la Dusseldorf


Florin Budeu este impresarul care a pus Oradea pe hartă prin muzică

VIDEO Ascultă aici melodia scrisă de David Bryan, pentru fiica pierdută de patru ani


Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite