GALERIE FOTOVezi aici cât e de sexy David Bryan, solistul de la Eurovision

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Britanicul în vârstă de 27 de ani este solistul trupei orădene Hotel FM, care ne va reprezenta în acest an la Eurovision, cu melodia "Change". Englezul stabilit la Oradea și-a postat pe pagina de Facebook câteva poze la bustul gol, din timpul unei ședințe foto.

Povestea orădenilor de la Hotel FM, trupa care ne va reprezenta în acest an la Eurovision

VIDEO Orădenii de la Hotel FM vor reprezenta România în finala Eurovision de la Dusseldorf

David s-a stabilit la Oradea în urmă cu patru ani. A venit aici la voluntar, la un orfelinat, după o perioadă lungă în care nu a reușit să-și găsească un loc de muncă în Anglia. El și-a început cariera muzicală după ce a fost descoperit de compozitorul Gabriel Băruță, la un concurs de karaoke. De atunci David Bryan a susținut concerte în toată țara. Cântă la evenimente, nunți, petreceri și a deschis concertele unor artiști români: Cristina Rus, Vama, Puia sau Impact. A cântat cu Desperado, care i-au și compus un cântec.



Dă click pe poză pentru o fotogalerie cu artistul orădean, la bustul gol

image

La Eurovision, David s-a afirmat alături de formația Hotel FM, din care mai fac parte compozitorul Gabriel Băruță și Alexandru Susz. Anul trecut, David Bryan a participat solo la concurs, însă a fost eliminat din cauză că era cetățean britanic. Gabriel Băruță, compozitorul cântecului cu care David a participat la concurs, a dorit foarte mult ca britanicul să fie cel care îi cântă melodia, astfel s-a ajuns la formula actuală, Hotel FM.

Urăște religia

Din profilul de pe pagina de Facebook a britanicului David Bryan, acesta este originar din Newton Aycliffe, un orășel din comitatul County Durham, din Marea Britanie. A urmat studiile "GreenField Comprehensive School" și pe urmă a studiat la "New College Durham". David declară că urăște politica și religia. "Urăsc religia pentru că ne desparte când de fapt suntem la fel", a scris David.



Dă click pe poză pentru o fotgalerie cu David Bryan

Trupa orădeană Hotel FM își va promova melodia "Change" în toată Europa

image
image
image

Și-a găsit jumătatea la orfelinat

David Bryan s-a stabilit la Oradea după ce și-a cunoscut aici jumătatea. De patru ani de zile este într-o relație cu Costina Stan, ea fiind motivul pentru care britanicul a ales să lase Marea Britanie pentru România. Cei doi s-au cunoscut la orfelinatul în care a crescut Costina, unde David a făcut voluntariat.   "Sunt tipul de fată cu picioarele pe pământ, prietenoasă, cu simțul umorului, și foarte activă în dormitor, dar nu numai", a scris Costina pe Facebook.



Dă click pe poză pentru o fotogalerie cu iubita lui David Bryan

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite