Trupa orădeană Hotel FM își va promova melodia "Change" în toată Europa FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

David Bryan, Gabriel Băruţă şi Alexandru Susz sunt membrii trupei câştigătoare a Selecţiei Naţionale Eurovision 2011. Compozitorul Gabriel Băruță a spus că noaptea de Revelion a fost magică. "A fost o atmosferă de fair-play, nu s-a lăsat cu scandaluri şi controverse.

Povestea orădenilor de la Hotel FM, trupa care ne va reprezenta în acest an la Eurovision

VIDEO Orădenii de la Hotel FM vor reprezenta România în finala Eurovision de la Dusseldorf

O ediţie Eurovision reuşită şi corectă", a declarat compozitorul. El a precizat că faptul că David Bryan este britanic, reprezintă un avantaj. "Deja am fost contactaţi din Anglia să ne facem promovare acolo. Am primit invitaţii şi din Belgia, Malta şi Irlanda. Eu zic că putem să ne facem o promovare bună în Europa. Piesa şi stilul cred că vor prinde.

E o muzică sinceră, piesa Change este „foarte britanică"", a mai spus Băruță, care s-a mutat între timp la București, unde lucrează la foarte multe proiecte.

"Am colaborări şi cu alţi artişti, situaţia în care mă aflu îmi permite să lucrez şi să locuiesc în Bucureşti. Compun muzică pentru un film, am activitate componistică în domeniul muzicii pentru copii, sunt iubit şi apreciat pentru ceea ce fac în acest domeniu. Am multe propuneri, contracte, se va mai auzi despre mine, sunt sigur", a declarat compozitorul.



Dă click pe poză pentru o fotogalerie cu trupa Hotel FM

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite