VIDEO Orădenii de la Hotel FM vor reprezenta România în finala Eurovision de la Dusseldorf

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compozitorul orădean Gabriel Băruţă a înregistrat un nou succes, împreună cu solistul David Bryan şi toboşarul Alex Susz. Cei trei sunt membrii trupei Hotel FM,  formaţie care a urcat  şi  anul  trecut pe scena de la Eurovision, reuşind să se claseze pe locul al patrulea în finală.

David Bryan va participa la Eurovision, în calitate de solist al trupei Hotel FM

Gabriel Băruţa, un compozitor orădean care a dat lovitura la concursul Eurovision


„Piesa de anul acesta este diferită de cea cântată la ediţia trecută, când am compus o melodie mai lentă. Este plină de viaţă, mult mai ritmată, optimistă şi energică", a spus Gabriel Băruţă, care a crezut de la început în potenţialul piesei, în pofida competitorilor celebri.

Britanic descoperit la Oradea

Doi  dintre membrii  trupei  sunt din Oradea, iar cel de-al treilea, David Bryan, a fost adoptat  de oraşul  de pe Crişul  Repede în urmă cu mai  mulţi  ani.  „Am cântat  la karaoke,  în centrul comercial Lotus. M-a auzit cineva, care mi-a propus să cânt în Lotus în fiecare săptămână. Aşa am fost descoperit", a povestit David.

Succes

 „Change", melodia trupei Hotel FM, compusă de solistul David Bryan, toboșarul Alex Susz și Gabriel Băruță, a fost preferata juriului, intrând în finală pe primul loc, cu 97 de puncte. Pe langă şansa de a reprezenta Romania la Eurovision, Hotel FM caştigat şi un BMW seria 3.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite