EUROVISION 2011 Oamenii din umbra băieților de la Hotel FM

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Intrați în cursa pentru Eurovision 2011, băieții de la Hotel FM se pregătesc intens să facă față cu brio concurenței. Orădenii nu trebuie să se gândească doar la melodia pe care o vor interpreta pe scena de la Dusseldorf. Ei trebuie să se gândească la toate amânuntele, începând de la propria imagine.

Pentru asta, au fost angajați o serie de specialiști, care îi vor ajuta pe David Bryan, Gabriel Băruță și Alex Szuz până în momentul în care aceștia vor urca pe scena Eurovision, în luna mai. Unul dintre oamenii din umbră este Rodica Puca. Ea a colaborat ca stilist cu majoritatea televiziunilor importante. Cu TVR a lucrat prima dată în 2009 la Cerbul de Aur unde a asigurat conceptul stilistic al întregului festival: de la schiţele vestimentaţiei prezentatorilor până la execuţia costumelor corpului de balet. În 2010 a semnat conceptul stilistic pentru artiştii români pe scena de la Oslo la concursul Eurovision. Pe parcursul a patru ani a colaborat  cu revista Tango pentru pictoriale, dar s-a implicat şi în alte proiecte importante, cum ar fi cel derulat de Primăria Capitalei şi ARCUB la împlinirea a 550 de ani de la prima atestare documentară a Capitalei.

Fotograf specializat pe portrete, Ioana Chiriţă, colaborează cu Ministerul Turismului şi cu instituţia prezidenţială pentru anumite proiecte speciale. Cu toate că este actriţă, Ioana s-a specializat în arta fotografică absolvind Şcoala de Fotografie de la Paris (2005). Are propriul studio foto în Bucureşti şi din portofoliul ei fac parte numeroase vedete.

Simona Hulber îi îmbracă pe băieții de la Hotel FM

Simona Hulber a colaborat cu Doina Levintza la unicul ei proiect bărbătesc "Levintza Men". A participat la mai multe ediţii ale Romanian Fashion Week unde a câştigat premiul Best Young Designer (2001). A colaborat ca designer la brandul Bigotti (timp de 6 ani) după care a lansat propiul brand "Zenonni Su Misura". În prezent este consilier de imagine în vestimentaţia masculină, colaborând cu mai multe presonalităţi publice. În paralel face consultanţă pt importante firme romanesti (ex. Cavaliere) pe parte de design, buyering şi concept, participând la toate marile târguri internaţionale de profil.

Stilistul din umbră

Cătălin Dulu este trainer formator şi art director la Şcoala de coafură Cornel Saru. În paralel este şi senior stylist la Dare Beauty Center şi are peste 10 ani de activitate ca hair stylist. Are trei specializări la cele mai importante academii de gen din Londra: Mahogany 2008, Vidal Sassoon (în 2007 şi 2010).

Orădenii de la Hotel FM au încredere că piesa "Change" îi va duce între primii 10

Vezi aici cât e de sexy David Bryan, solistul de la Eurovision

Povestea orădenilor de la Hotel FM, trupa care ne va reprezenta în acest an la Eurovision

VIDEO Orădenii de la Hotel FM vor reprezenta România în finala Eurovision de la Dusseldorf


Trupa orădeană Hotel FM își va promova melodia "Change" în toată Europa

VIDEO Ascultă aici melodia scrisă de David Bryan, pentru fiica pierdută de patru ani

 Orchestraţie nouă pentru piesa „Change”

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite