EUROVISION 2011 Orădenii de la Hotel FM au încredere că piesa "Change" îi va duce între primii 10

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orădenii de la Hotel FM au mare încredere în forțele proprii. Ei au mărturisit ieri, în cadrul unei conferințe ce a avut loc la București, că nu se simt presați să obțină cel puțin locul trei, poziția pe care s-a clasat anul trecut România cu piesa interpretată de Paula Seling și Ovi.

Potrivit agentieidepresamondena.com, băieții de la Hotel FM au mărturisit că au mare încrede în piesa "Change", compusă cu doar patru zile înainte de încheierea înscrierilor.  "Nu ne simțim presați să obținem cel puțin locul al III-lea, așa cum au obținut Paula Seling și Ovi anul trecut. Noi vom face tot ceea ce putem și avem mare încredere în piesa noastră. Pâna la urmă, este un concurs în care voturile contează, publicul decide. Vorbim de două piese diferite oricum, cea a Paulei și a lui Ovi era un pic mai comercială decât a noastră. Oricum, ne așteptăm să fim printre primii 10", au declarat cei trei băieți pentru Agenția de Presă Mondenă.

 Orchestraţie nouă pentru piesa „Change”

Nu se simt amenințați de trupa Blue

Orădenii de la Hotel Fm susțin că nu se simt amenințați de consacrata trupă Blue, care a avut și un featuring cu Elton John și care va reprezenta Marea Britanie la Eurovision.  "Toată lumea are o șansă. Este un lucru important că vom concura împotriva lor, este o nebunie", a scris David Bryan pe pagina lui de Facebook.

500.000 de euro, bugetul pentru Eurovision

Organizatorii Eurovision 2011 au anunțat că și în acest an au fost alocați 500.000 de euro pentru concurs, la fel ca anul trecut. Banii sunt pentru toate cheltuielile, începând de la preselecție și până la urcarea pe scena de la Dusseldorf.  Doar înscrierea în concurs costă 100.000 de euro.

Turneu european

Gabriel Băruţă, David Bryan şi Alexandru Susz au început pregătirile pentru turneul de promovare a melodiei „Change“. „Turneul european, care urmează să înceapă cât de curând, se va întinde pe o perioadă mai mare decât anul trecut, iar noi sperăm să bifăm cât mai multe ţări. Deja sunt antamate o serie de spectacole la Chişinău, Londra, Roma, Atena, Budapesta şi Sofia", a declarat Marina Almăşan, coordonatoarea proiectului Eurovision, într-o conferinţă de presă.

Cât despre show-ul din luna mai de la Düsseldorf, Băruţă a mai adăugat că nu va exista nimic care să creeze senzaţia de kitsch: „Vrem să fie totul de bun-simţ, nu vrem să aducem nimic kitschos, nimic exagerat. Nu cred că avem şanse cu ceva nenatural".

Vezi aici cât e de sexy David Bryan, solistul de la Eurovision

Povestea orădenilor de la Hotel FM, trupa care ne va reprezenta în acest an la Eurovision

VIDEO Orădenii de la Hotel FM vor reprezenta România în finala Eurovision de la Dusseldorf


Trupa orădeană Hotel FM își va promova melodia "Change" în toată Europa

VIDEO Ascultă aici melodia scrisă de David Bryan, pentru fiica pierdută de patru ani

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite