Turiști ruși: „Echipajul de pe nava Costa Concordia era beat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit pasagerilor ruși, cauza naufragiului din Italia putea fi starea inadecvată a echipajului ce se afla la bordul navei. Printre pasagerii îmbarcați pe nava de croazieră se aflau și șase cetățeni moldoveni.

Pasagerii ruși care s-au aflat la bordul navei de croazieră Costa Concordia ce a naufragiat în Mediterana au declarat pentru Lifenews că vina aparține membrilor echipajului. Potrivit lor, aceștia erau în stare ebrietate pentru că sărbătoreau Anul Nou pe rit vechi împreună cu pasagerii din Rusia.

DUMINICA, ORA 16.00: Apel disperat al unei românce: „Nu mai ştiu nimic de iubitul meu aflat la bordul vasului Costa Concordia!". O femeie din Bucureşti cere sprijinul cotidianului „Adevărul" în speranţa că prietenul ei, angajat pe nava de lux naufragiată în Marea Mediterană, va recepţiona mesajul şi-i va da un semn de viaţă. Citeşte detalii aici:

image

Autoritățile spun că motivul naufragiului ar fi apropierea navei de coastele Insulei Giglio, situate la 1.500 de metri, însă cazul urmează să fie investigat. „Mulți pasageri sunt siguri că echipajul era beat", spune Vadim Vîlkost, unul dintre turiștii ruși din Sankt Petersburg, care se afla pe navă împreună cu soţia sa şi fiul. „Toți au văzut cum mergeau pe vas, beau șampanie și cum se distrau cu fetele. Am eşuat cu viteză maximă!", mai spune pasagerul pentru Lifenews.

Printre pasagerii de pe vasul de croazieră eşuat în Mediterana s-au aflat şi şase moldoveni FOTO

Mai mult, Vadim Vylkost a declarat că personalul din Filipine nu numai că nu evacuau pasagerii, dar îi asigurau că totul este bine. „Vroiam să merg pe punte să vedem petrecerea de Anul Nou. Şi deodată - am simțit o lovitură. Am sărit din cabină îmbrăcat numai în pantaloni scurţi, nu mi-am luat nici documentele. Turiștii se salvau singuri", mai spune bărbatul.

image

CITIŢI ŞI:

Clujeanul care a supraviețuit naufragiului din Mediterană: „Sunt bine! Dar nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut noi!"

Un bistriţean printre naufragiaţii din Italia

O dansatoare de pe nava scufundată povesteşte: “Era frig şi întuneric exact ca la scufundarea Titanicului”

Comandantul navei Costa Concordia, eşuată vineri noapte, a fost arestat

UPDATE 56 de români s-au aflat pe vaporul de lux eșuat în Mediterană. Imagini spectaculoase de la fața locului VIDEO

UPDATE O familie din Arad, la bordul navei ce s-a scufundat în Marea Mediterană

Scenariu repetat după un secol: Costa Concordia, scufundat aproape la fel ca Titanicul 

Căpitanul “Titanicului” scufundat în Mediterana a fost arestat pentru omucidere şi părăsirea navei

Naufragiul „Titanicului din Mediterana“: Salvatorii încearcă să scotă o persoană captivă pe nava Costa Concordia

UPDATE 56 de români s-au aflat pe vaporul de lux eșuat în Mediterană. Imagini spectaculoase de la fața locului VIDEO

Naufragiu cu 56 de români în Italia. Ambasada României și MAE dorm în post. Adevărul oferă sprijin rudelor și prietenilor

Printre pasagerii de pe vasul de croazieră eşuat în Mediterana s-au aflat şi şase moldoveni FOTO

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite