Starea la minut a drumurilor: în 11 judeţe se circulă cu probleme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei drumuri naţionale, din Buzău, Vrancea şi Hunedoara, sunt închise, vineri dimineaţă, din cauza zăpezii şi a viscolului. În alte opt judeţe riscaţi să râmâneţi înzăpeziţi pe şosele.

Drumul Naţional 7 este blocat în judeţul Hunedoara, după ce un TIR a derapat şi s-a izbit de un copac în localitatea Câmpuri Surduc. Circulaţia este blocată în totalitate, coloanele de maşini întinzându-se pe câţiva kilometri pe ambele sensuri de mers.

Potrivit comisarului Florina Crucianu de la Poliţia Judeţeană Buzău, pe DN 22 Râmnicu Sărat-Brăila s-au format nămeţi care ajung până la un metru, astfel că poliţiştii au fost nevoiţi să închidă şoseaua, mai ales că drumarii nu pot interveni din cauza viscolului puternic. Tot în Buzău, patru drumuri judeţene sunt închise pe anumite porţiuni. Este vorba despre DJ 102 H Corbu-Hanul lui Ovidiu, DJ 214 A Caragele-Ruşeţu, DJ 203 N Bălteni-Lunca şi DJ 203 D Smeeni-Brădeanu-Scutelnici.

În Vrancea, poliţiştii au închis DN 23 B Măicăneşti-Ciorăşti încă de joi seară, din cauza viscolului puternic.  "Din cauza vântului intensificat în ultima perioadă, zăpada a fost viscolită pe carosabil, s-au format dune de zăpada care au blocat drumul până la urmă. Pe celelalte drumuri din Vrancea se circulă în condiţii de iarnă", a declarat inspectorul Cătălin Manea de la Poliţia Vrancea.

Poliţia Română le recomandăm conducătorilor auto ca înainte de a pleca la drum să se informeze despre situaţia traseului pe care urmează să se deplaseze, apelând numărul de telefon 021/9360 (Comandamentul Central de Iarnă).

Situaţia în ţară:

Bistriţa: Se circulă în condiţii de iarnă în Tihuţa

Buzău: VIDEO Viscolul puternic a blocat un drum naţional în nordul judeţului

Oradea: FOTOGALERIE Zăpada a îmbrăcat oraşul în alb

Caraş-Severin: se circulă în condiții de iarnă

Arad: FOTO Deși ninge de două zile, zăpada depusă nu a creat probleme majore

Maramureş: Atenţie şoferi! Zăpada a îngropat şoselele!

Slobozia: Trafic întrerupt pe mai multe drumuri judeţene / Vezi aici cum se circulă în Ialomiţa şi pe Autostrada Soarelui

Călăraşi: Viscolul îşi face de cap/ Află aici care este starea drumurilor din judeţ

Tulcea: Viscol şi vânt puternic. Canalul şi bara Sulina sunt închise. Vezi aici cum se circulă în judeţ!

Timişoara: Haos. Străzile sunt necurăţate de zăpadă, şoferii sunt furioşi pe drumari FOTOREPORTAJ

Brăila: Două Drumuri Naţionale închise la ieşirea din judeţ

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite