FOTO Deși ninge de două zile în Arad, zăpada depusă nu a creat probleme majore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu toate că, în cursul zilei de ieri și în noaptea care a trecut a nins în Arad fără întrerupere, nu au apărut până la această oră probleme majore, circulația desfășurându-se în condiții normale de iarnă. A nins de asemenea și în zona stațiunii Moneasa, iar stratul depus a ajuns la aproape cinci centimetri.

Drumurile din județ nu sunt blocate, însă se circulă mai greoi pe străzile din municipiu, acolo unde traficul este mult mai aglomerat. Probleme sunt însă pe trotuare. Zăpada depusă a produs polei pe carosabil.

image

S-a intervenit de dimineață

Autoritățile locale spun că s-a intervenit încă de la primele ore ale dimineții cu autospecialele și s-a împrăștiat nisip. A nins de asemenea și în zona localităților Vârfurile, Hălmagiu și Sebiș, însă aici grosimea stratului de nea este de numai cinci centimetri. Nici în aceste localități nu s-au înregistrat probleme în trafic.

image

“După fiecare zăpadă se circulă cu dificultate, dar suntem de două ori mai atenți la drum. Pe trotuare e mai nebunie, căci nu prea s-a aruncat cu nisip ori sare. La primele ore ale dimineții s-a circulat mai greu în intersecțiile aglomerate din oraș”, a declarat Marin Olghiță, șofer de taxi.

image

Polițiștii le recomandă șoferilor să fie prudenți atunci când pleacă la drum și să nu depășească viteza legală.

image
Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite