Pe drumurile din Caraș-Severin se circulă în condiții de iarnă. Vezi cum ajungi pe Muntele Semenic !

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toate drumurile din județ sunt deschise la această oră, dar se circulă în condiții de iarnă. Aceeași situație este și la Reșița, unde la ora 07.00, azi dimineață pe drumurile publice nu era aruncat cu antiderapant, iar șoferii circulau cu dificultate.  Polițiștii de la rutieră le recomandă șoferilor să circule cu atenție.

A patra zi de ninsoare a luat prin surprindere autoritățile locale din Reșița, întrucât principalele artere din oraș erau acoperite complet cu zăpadă azi dimineață, iar șoferii s-au chinuit să circule să evite tamponările sau deparările în mijlocul orașului.

“Nu au dat cu nimic astăzi, dar poate ies mai târziu pe drum. Așa fac în fiecare dimineață”, a declarat un șofer reșițean în această dimineață.  La fel de greoi este și accesul spre Muntele Semenic și Muntele Mic.  

În județ, în condiții de iarnă
Potrivit oficialilor de la Inspectoratul Județean de Poliție al județului, în Caraș-Severin se circulă în condiții de iarnă, dar momentan niciun drum nu este blocat.

“Le recomandăm șoferilor să nu plece la drum fără echipamentul adecvat și dotarea corespunzătoare a mașinilor. Polițiștii de la rutieră vor fi prezenți în trafic, ca să prevină ilegalitățile pe șoselele din Caraș-Severin”, a declarat Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.


Poziţia Primăriei Reşiţa

În cursul zilei de ieri, reprezentanţii municipalităţii au dat un comunicat cu privire la starea drumurilor. „Primăria municipiului Reşiţa prin Serviciul Public „Direcţia pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului Consiliului Local” Reşiţa împreună  cu  Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România S.A.,  SC Prescom SA, SC Pieţe SRL,  şi SC CET Energoterm SA, acţionează pe carosabil şi pe trotuarele din municipiul Reşiţa în vederea înlăturării zăpezii, conform programului stabilit de Serviciul Gospodărie Urbană şi Mediu“, se arată în comunicatul de presă.

Mai mult decât atât, reprezentanţii Primăriei Reşiţa mai spun că în momentul în care temperaturile vor creşte se va trece la plombarea carosabilului. „Precizăm că în momentul în care condiţiile meteorologice vor fi favorabile, respectiv carosabilul uscat şi se vor înregistra temperaturi medii mai mari de 5 grade C, se va interveni pentru acoperirea gropilor din carosabil ce au apărut în această perioadă“, a transmis Biroul de Presă al Primăriei Reşiţa.
  

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite