UPDATE Viscol şi vânt puternic la Tulcea. Canalul şi bara Sulina sunt închise. Vezi aici cum se circulă în judeţ!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vremea rea se menţine la Tulcea. Carosabilul este acoperit cu zăpadă, ninge viscolit iar circulaţia pe canalul Sulina a fost oprită astăzi dimineaţă.

UPDATE 10.00: Circulaţia este îngreunată de viscol pe două dintre drumurile judeţene: este vorba despre Casimcea – Sarighiol de Deal şi Stejaru – Ceamurlia de Sus. Carosabilul de pe judeţene este acoperit parţial cu zăpadă de până la 3 centimetri. Aici se acţionează cu 8 utilaje şi 95 de tone de material antiderapant. Cel mai frig este la Topolog şi Izvoarele, unde se înregistrează -7 grade Celsius. Cea mai ridicată temperatură se înregistrează în municipiu: -3 grade Celsius. În oraş ninsoarea s-a oprit. 

Vântul bate cu viteza de 30 – 40 kilometri la oră pe direcţia Nord – Vest. Pe drumurile naţionale  se circulă greu, în condiţii de iarnă. Pe DN 22 circulaţia este îngreunată de viscol şi suluri de zăpadă care s-au format azi noapte. În restul judeţului carosabilul este acoperit de zăpadă frământată de 1 centimetru. Se patrulează cu 9 ATB-uri şi s-au consumat 60 de tone de material antiderapant. Azi dimineaţă la Tulcea se înregistrau -6 grade Celsius.
În municipiu ninge viscolit, iar trotuarele sunt acoperite de gheaţă.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite