VIDEO Buzău: Ambulanţa blocată în nămeţi în comuna Luciu a reuşit să ajungă la locuinţa gravidei aflate în pericol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O ambulanţă care a fost solicitată în localitatea Luciu de familia unei femei însărcinate în patru luni, căreia i s-a făcut rău în această dimineaţă, a reuşit să ajungă la domiciliul pacientei după o luptă de două ore cu troienele de zăpadă care au acoperit carosabilul.

Drumul DJ 214 A Buzău –Luciu care a fost blocat de viscolul puternic ce spulberă zăpada de pe câmp încă de ieri a fost desfundat în urmă cu câteva minute de mai multe utilaje de deszăpezire.  “Ambulanţa a reuşit să ajungă la pacientă după ce utilajele s-au luptat cu troiene uriaşe de doi metri care au acoperit toată şoseaua” a declarat Mircea Frăţilă primarul comunei Luciu.

Potrivit prefectului Paul Beganu, gravida este acum în afara oricărui pericol. “Femeia este acum în siguranţă şi medicii vor decide dacă va fi transportată la spital. Am încercat să apelăm chiar la intervenţia unui elicopter dar condiţiile meteo nu permiteau aterizarea. “ a mai spus Paul beganu.

La această oră drumarii se luptă cu viscolul şi troienele pe DJ 102H, între localitatea Corbu şi intersecţia cu DN2 E85, DJ 214 A, Caragele – Ruşeţu, DJ 203N, Bălteni – Lunca, DJ 203D, Smeeni – Brădeanu – Scutelnici.

În zorii zilei, a fost oprită circulaţia autovehiculelor şi pe DN 22, între Râmnicu Sărat şi limita cu judeţul Brăila, din cauza vântului foarte puternic, ce face ca zăpada de pe câmp să se depună pe partea carosabilă.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite