Ziarista ucigaşă era obsedată de bărbaţi FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristina Verona  era o mare iubitoare  de animale
Cristina Verona era o mare iubitoare de animale

Cu 24 de ore înainte să moară, Cristina Verona şi-a modificat statusul de pe Facebook din „single“ (singură – n.r.) în „in a relationship“ (într-o relaţie – n.r.). Cunoscuţii apropiaţi ai fostei jurnaliste nu-şi pot explica de ce aceasta şi-ar fi ucis mama. Ei îl bănuiesc de acest lucru pe un fost iubit al Cristinei, un bărbat din Arabia Saudită.

Unii dintre prietenii Cristinei Verona, care o cunoşteau de mai bine de 10 ani, ne-au declarat în exclusivitate, sub anonimat, că tragedia din familia fostei jurnaliste le ridică multe semne de întrebare. Mai mult, ei bănuiesc faptul că, dacă nu Cristina, atunci mama ei a fost ucisă de altcineva.

Cristina Verona, hăituită de o persoană care i-a furat identitatea pe internet FOTOGALERIE

EXCLUSIV Jurnalista care şi-a omorât mama şi s-a sinucis este descrisă de apropiaţi ca „obsedată de bărbaţi“

Alison Mutler, despre femeia găsită moartă în casa din Primăverii: „Era un om cu o inteligenţă feroce"

„Ultima dată când am văzut-o pe Cristina a fost acum două săptămâni. Discuţia a fost în contradictoriu, pe teme profesionale, iar seara m-a sunat şi ne-am împăcat", a spus, ieri, unul dintre prietenii Cristinei Verona.

Unul dintre iubiţi, bănuit de amici

Un alt apropiat a adăugat că, în ciuda unor neînţelegeri, femeia nu părea distrusă, răvăşită sau atât de nemulţumită încât să comită o crimă şi să se sinucidă. „Uite, la data de 29 iunie, la ora 18.01, deci cu doar 24 de ore înainte să moară (autopsia de la data de 6 iunie a arătat că trupurile erau fără viaţă de aproape cinci zile), Cristina şi-a schimbat statusul pe ­Facebook din «single» (singură - n.r.) în «in a relationship» (într-o relaţie - n.r.). Ce motive are o femeie de 44 de ani să se sinucidă sau să o omoare pe mama ei la câteva ore după ce anunţă oficial că este într-o relaţie?", ne-a spus vechiul amic al fostei specialiste în PR.

Ziarista ucigaşă din cartierul Primăverii

Anchetatorii au fost surprinşi că vecinii din blocul în care a avut loc tragedia nu se cunosc între ei   Foto: Lucian Muntean



Astfel, el şi alţi apropiaţi ai Cristinei se gândesc la bărbatul originar din Arabia Saudită cu care aceasta ar fi avut o relaţie de câteva luni, în contextul în care ea ar fi avut şi alte relaţii sexuale în această perioadă. „Nu ştiu de ce, dar acest stil de viaţă era alegerea ei în ultimii ani", a mai precizat una dintre sursele noastre.

Anchetatorii au fost surprinşi că vecinii din blocul în care a avut loc tragedia nu se cunosc între ei   Foto: Lucian Muntean



Nu a cerut ajutor

Totul ar fi generat de felul foarte nesigur al Cristinei, de obsesiile pe care le-ar fi dezvoltat faţă de bărbaţii din viaţa ei. „Voia mai mult şi nu atinsese ţinte pe care şi le propusese. Chiar şi acum, când ajunsese PR la Europe Eye Hospital, căuta joburi. Îşi pierduse statutul, iar jurnalismul nu i-a fost niciodată îndeajuns", a explicat un prieten.

image

UPDATE Crimă ciudată în zona de lux Primăverii: Cristina Verona şi-a asfixiat mama cu o pernă, apoi s-a spânzurat de calorifer

Concluziile legiştilor: Cristina Verona şi-a sufocat mama cu o pernă pe faţă şi apoi s-a spânzurat de calorifer

Moarte misterioasă în Primăverii: femeia găsită spânzurată de calorifer este fostul redactor-şef de la Elle România şi Reader's Digest

Revenind la suspiciunile faţă de tragedia descoperită în cartierul Primăverii, persoane din anturajul Cristinei suţin că sunt nervoase de faptul că răposata nu i-a sunat, nu le-a cerut ajutorul în momentul în care ar fi fost împovărată de probleme atât de grave.

O bună prietenă

„Cristina a fost o prietenă bună şi un jurnalist excelent. Am ţinut legătura, cu oarecare întreruperi, din momentul în care ne-am cunoscut la revista «Elle» şi a fost mereu o persoană cu care mi-a făcut plăcere să îmi petrec timpul. Nu pot să cred că a plecat dintre noi într-un mod atât de egoist. Este adevărat că se spune că sinuciderea este o permanentă soluţie la o problemă temporară, dar ea şi-a iubit animalele şi oamenii din jurul ei, ceea ce mă face să nu înţeleg ce ar fi putut-o determina să facă aşa ceva", a declarat Tony Gray, publisher. El a adăugat că, tot ce s-a întâmplat îi depăşeşte puterea de înţelegere. „Mi-aş dori din tot sufletul să o pot aduce înapoi ca să pot să-i vorbesc, să discutăm problemele care o apăsau", a mai spus Tony Gray.

"Cristina a fost o prietenă bună şi un jurnalist excelent. Nu înţeleg ce ar fi putut-o determina să facă aşa ceva."
Tony Gray
publisher

Viaţă aventuroasă

Mai mulţi apropiaţi ai Cristinei Verona spun că femeia ar fi avut relaţii sexuale cu mai mulţi bărbaţi în ultima perioadă şi că acest stil de viaţă ar fi fost alegerea ei.

image
image
image

Click aici să vezi cea de-a doua GALERIE FOTO!

Nu a lăsat bilet de „adio"

Unica ipoteză care rămâne în picioare, conform anchetatorilor, în tulburătorul caz al fostei jurnaliste şi specialistă în PR Cristina Verona (44 de ani) este omorul urmat de sinucidere. Toate întrebările ridicate la auzul teribilei veşti rămân fără relevanţă în cadrul anchetei. Nu există niciun element care să ducă spre o altă variantă. Din apartamentul situat în luxosul cartier bucureştean Primăverii - unde s-a consumat tragedia - nu lipseşte niciun lucru, deşi Cristina Verona avea în casă bani, bijuterii, tablouri şi mai multe carduri.

Ultima dată a fost văzută la 30 iunie

Motivul pentru care femeia a recurs la acest gest rămâne învăluit în mister. Urmează ca anchetatorii să audieze mai multe persoane din anturajul fostei jurnaliste, care ar putea da detalii despre posibile probleme ale Cristinei. Nu a lăsat niciun bilet de „adio" şi nimic din comportamentul său nu anticipa că femeia va recurge la asemenea gesturi. Mai nervoasă şi puţin ciudată - aşa o descriu vecinii şi prietenii.

Fostă colegă a femeii moarte în casa din Primăverii: Era foarte ciudată

Moarte suspectă în Primăverii: blocul în care au fost găsite cele două victime se află lângă sediul Casei Naţiunilor Unite, păzit non-stop de jandarmi

Femeia a fost văzută ultima dată la 30 iunie, însă nu se ştie exact data la care şi-a pus capăt zilelor, spânzurându-se în baia apartamentului în care locuia, după ce şi-a ucis mama. Elena Pârvulescu (77 de ani) era în vizită la fiica ei. Femeia locuia de câteva săptămâni cu Cristina, întrucât aceasta ar fi dat semne de tristeţe şi ar fi ameninţat că-şi ia viaţa. Stările depresive ale Cristinei nu pot fi însă confirmate de niciun act oficial, întrucât tânăra nu a apelat niciodată la medici cu vreo problemă psihică.

image
image
image

Click aici să vezi prima GALERIE FOTO!

A reclamat că i s-a furat identitatea

Totuşi, în urmă cu câteva săptămâni, Cristina Verona a mers la o secţie de Poliţie din Capitală, unde a dorit să depună o plângere penală împotriva unui cetăţean turc care, susţinea ea, i-ar fi furat identitatea pe internet. În timp ce scria plângerea s-a ridicat brusc şi a plecat, fără nicio explicaţie. De altfel, Cristina Verona ar fi mers şi în alte rânduri la Poliţie pentru a reclama că vecinii i-ar umfla facturile la apă şi gaze, însă plângerile s-au dovedit a fi fără temei.

Conform anchetatorilor, Cristina Verona şi-a ucis mama, sufocând-o cu o pernă, iar apoi s-a spânzurat de un calorifer din baia apartamentului. Drama s-ar fi consumat, conform legiştilor, cu aproximativ 4-5 zile înainte de descoperirea cadavrelor, în seara zilei de 5 iulie.  Liliana Năstase, Ionel Stoica, Valeria Cupă

" Nicio supoziţie cu privire la starea psihică a fostei jurnaliste nu este confirmată de vreun act medical."
Diana Sarca
purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite