Levar Seals: ”România pare a fi cel mai dur loc din lume”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Coechipierul lui Hardy Chauncey de la echipa de baschet CSȘ Giurgiu, Levar Seals, a declarat, astăzi, pentru Mediafax, că este şocat de moartea conaţionalului său Hardy Chauncey şi a afirmat că România pare cel mai dur loc din lume.

Baschetbalistul a mărturisit: "Sunt şocat! Mintea mea o ia razna... Nici nu ştiu dacă gândesc sau nu. Acum mergem la spital, echipa. Nu-mi doresc decât să mă aşez undeva şi să nu mai existe ce s-a întâmplat. Nu ştiu ce să cred despre România... Pare a fi cel mai dur loc din lume. Era un băiat care a venit aici, la doar 23 de ani, să joace baschet, cu drag. Şi acum nu mai e! Nu e în regulă să se întâmple asta. Ce e cu oamenii de aici? Nici nu ştiu ce să spun despre mine. Am avut şi eu o experienţă de acest fel acum câţiva ani, dar acum sunt şocat. Nu ştiu dacă voi mai continua sau nu la echipă, dacă voi rămâne în România... Acum nu pot gândi sau lua decizii. Sunt prea şocat!", a declarat Seals pentru Mediafax. Levar Seals a fost implicat într-un incident în urmă cu mai mulţi ani, după ce doi indivizi l-au numit "cioroi".

CITEŞTE ŞI: Sportivii străini, ţinta bătăuşilor din cluburile bucureştene

Coechipierul lui Hardy Chauncey, Levar Seals, a susţinut că nu ştie prea multe amănunte despre incident, el adăugând că este ciudat că ceilalţi colegi de echipă spun că nu ştiu nimic, n-au văzut nimic. "Nu cunosc amănunte, deoarece nu am fost împreună cu ei. Hardy şi cu alţi cinci-şase coechipieri au fost în singurul club din Giurgiu. E un pic ciudat faptul că ceilalţi colegi de echipă spun că nu ştiu nimic, n-au văzut nimic. Când m-au sunat dimineaţă să-mi spună, am crezut că-i o glumă. Eu sunt în Bucureşti. Venim în fiecare weekend. Poate acesta a fost norocoul meu că n-am fost şi eu acolo", a declarat Seals.

Baschetbalistul american a fost internat la spitalul Bagdasar-Arseni, din Bucureşti, după un incident care a avut loc, ieri noapte, la Giurgiu, la câteva ore de la câştigarea meciului cu Dinamo. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Giurgiu, comisar Mirela Gheţa, a declarat că Poliţia a fost anunţată de reprezentanţii Spitalului Judeţean din Giurgiu, unde sportivul a fost internat iniţial, că un tânăr a ajuns la spital în comă.Ea a spus că deocamdată se fac cercetări în acest caz pentru a se stabili dacă a fost vorba despre o agresiune sau despre un accident.

Gheţa a precizat că Poliţia nu a fost sesizată că ar fi avut loc o bătaie în clubul unde se afla baschetbalistul. "Nu ştiu ce s-a întâmplat, nu avem nicio informaţie clară. Nu cunosc starea lui în prezent, dar este clar că e gravă, având în vedere că a fost bătut la Giurgiu şi internat ulterior, iar apoi transferat la Bucureşti", a declarat managerul echipei, Alin Guţă, pentru Mediafax.

Hardy Chauncey a fost cel mai bun jucător în meciul de sâmbătă seara, pe care echipa sa l-a câştigat, în prelungiri, cu Dinamo Bucureşti, scor 91-86. Americanul a înscris 22 de puncte, aflându-se pe teren tot meciul. Tânărul sportiv a murit în această după-amiază, la scurt timp după ce a ieşit din sala de operaţie, a declarat Florian Bica, purtătorul de cuvânt al Spitalului "Bagdasar - Arseni" din Bucureşti.

Citiţi şi:

Filmul morţii baschetbalistului american Chauncey Hardy, bătut într-un club din Giurgiu

UPDATE / FOTO- VIDEO Principalul suspect pentru moartea lui Chauncey Hardy a fost adus la Parchet

El e Gipsy, cel care l-a batut până la moarte pe baschetbalistul american. Vezi cum face legea în Giurgiu interlopul, alături de amicul său Butoane

Sportivii străini, ţinta bătăuşilor din cluburile bucureştene

Fotbalistul Alexandru Iatan şi baschetbalistul Chauncey Hardy şi-au pierdut viaţa în urma unor incidente petrecute în Giurgiu

Levar Seals: ”România pare a fi cel mai dur loc din lume”

Cine face legea în Giurgiu? Clanul “Butoane”, implicat în scandaluri de cămătărie, taxe de protecţie şi reglări de conturi

Medicii bucureşteni spun că baschetbalistul Chauncey Hardy care a murit aseară nu consumase alcool

FOTOGALERIE CU FANII ŞI COLEGII DE ECHIPĂ AI LUI HARDY APRINZÂND LUMÂNĂRI ÎN MEMORIA ACESTUIA

Chauncey Hardy este de loc din Middletown. El a semnat cu echipa de baschet CSŞ Giurgiu în august trecut

Chauncey Hardy, an american basketball player, dies after a fight in a night club

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite